Billeje
Fransk Guyana
Oversæt
Fransk Guyana
Ændre personlige oplysninger

Billeje Fransk Guyana: Sixt Rent a Car

Med billeje i dejlige Fransk Guyana sender Sixt dig afsted til den caribiske kystlinje i Sydamerika, og vi sender dig naturligvis afsted i en fantastisk udlejningsbil, der nemt bringer dig rundt i dette franske område. Sixt er dit valg, hvis du vil have komfortable lejebiler til gode priser fra en af markedets førende leverandører. Lej en bil allerede i dag hos den Sixt Biludlejning i Fransk Guyana, der passer bedst ind i dit rejseprogram, og husk, at vi både har biler til forretningensrejsen og familieferien.

Sixt Biludlejning i Fransk Guyana

Med Sixt biludlejning i Fransk Guyana er du snart på vej til uimodståelige naturseværdigheder, smukke strande og uforglemmelige oplevelser. Din udlejningsbil kan f.eks. føre dig mod den smukke og livlige hovedstad Cayenne, hvor de mange interessante museer tager dig med på rejser til et helt nyt univers. Et andet udflugtsmulighed kunne være de skønne strande ved Rémire Montjoly, eller hvad siger du til at vandre op til toppen af Montagne du Mahury for at nyde den enestående udsigt?Andre skønne naturoplevelser venter ved vandfaldene Fourgassé ved Kourou, Cacao Village og det enestående naturreservat L'Amana.Det er generelt nemt at køre rundt i Fransk Guyana men husk at køre i venstre side af vejen. Det kræver muligvis en smule tilvænning, men når du først er fortrolig med dette, er det blot at tage ud i det åbne landskab og lade dig fascinere af Fransk Guyana. Vi glæder os til at overrække bilnøglerne til dig, når du vælger biludlejning i Fransk Guyana.

Sådan forløber bestillingen af din Sixt bil

Det er ret ligetil at bestille en Sixt bil på vores hjemmeside, eller ved at ringe til vores team. Inden du kontakter os, så overvej gerne, hvor du vil afhente bilen, da vi har flere Sixt kontorer i Fransk Guyana. Giv dig også tid til at kigge på vores forskellige bilkategorier, så du har en idé om, hvad vi kan tilbyde dig af valgmuligheder. Husk, at du hos Sixt booker ud fra kategorier og ikke modeller. Du skal således booke kategorier som økonomibiler, 4x4 eller stationcars. Modellen kendes ved din ankomst, hvor du afhenter bilen på det selvvalgte kontor. Kontakt os endelig, hvis du bliver tvivl om et eller andet. Vi er kun et opkald eller en mail væk.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice