Billeje
Vincennes
Oversæt
Frankrig // Vincennes
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Vincennes: Sixt biludlejning online booking

Vælg filialen Sixt Biludlejning i Vincennes, hvis du vil have fuld frihed til at opdage Frankrigs mange perler på dine betingelser. Vincennes ligger lige øst for det centrale Paris og det 20. arrondissement samt inden for gåafstand fra den store park Bois de Vincennes og Paris' zoologiske have. Fra kontoret har du ikke langt til flere af den romantiske hovedstads bedste seværdigheder, og med en premium Sixtbil kan du på kort tid tage rundt til herlige naturområder og ud på landet. Det er op til dig at vælge din foretrukne bilkategori og eventuelt ekstraudstyr i forbindelse med billeje i Vincennes. Bestil online eller telefonisk i dag!

 
 • Vincennes
  41 Avenue du Chateau
  94300 Vincennes

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Vincennes

  Sixt Billeje
  41 Avenue du Chateau
  94300 Vincennes

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Vincennes

Den lille forstad Vincennes byder på charmerende oplevelser og interessante seværdigheder, som du nemt kan udforske indgående med din premium udlejningsbil. Sæt eksempelvis kurs mod det smukke Vincennes middelalderslot fra det 15. århundrede, der gennem tiden er blevet benyttet til alt fra fængsel til kongelig residens, eller styr Sixtbilen mod den enestående park Bois de Vincennes. Du kan naturligvis også kombinere din biludlejning i Vincennes med et besøg i Paris' mange charmerende kvarterer såsom det bohemiske og kunstneriske Montmartre med den smukke, hvide kirke Sacre Coeur eller det historiske Latinerkvarter med den vidunderlige Jardin du Luxembourg og den charmerende, kendte bogshop Shakespeare & Company. Kun din fantasi sætter grænser for det, du kan opleve på bilrejsen med Sixt.

Optimér bilrejsen med kvalitetsbiler og nyttigt ekstraudstyr fra Sixt

Gennemse det alsidige sortiment af prisvenlige kvalitetsbiler og nyttigt tilbehør hos Sixt, inden du gennemfører reservation af billeje i Vincennes. Det er altid op til dig, om du ønsker en moderne stationcar eller økonomibil, eller måske nærmere foretrækker en luksus sportsvogn eller eksklusiv 4x4 til opholdet. Vær blot opmærksom på, at din bestilling gælder en hel bilkategori og ikke et specifikt bilmærke. Uanset hvilken kategori du vælger, vil du dog få adgang til en meget moderne udlejningsbil af høj kvalitet, der sikrer komfort og stil på turen rundt i Frankrig. Optimér også gerne bestillingen ved Sixt Biludlejning i Vincennes med tilbehør. Tegn for eksempelvis en ekstra dækning eller tilpas billejen med praktisk GPS navigation eller en komfortabel autostol til barnet. Bemærk, at vi aldrig presser dig til disse ekstravalg, ligesom vi altid kører med transparente priser. Vi går efter at vinde din tillid gennem stor troværdighed. Vi glæder os ekstremt meget til vores franske rendez vous i Vincennes. Lej din bil i dag!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice