Billeje
Villebon-sur-Yvette
Oversæt
Frankrig // Villebon-sur-Yvette
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Villebon-sur-Yvette: Sixt biludlejning online booking

På vej til Frankrig? Når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Villebon Sur Yvette, bliver det legende let at tage rundt i det skønne Frankrig. Sixt startede ud som en mindre familievirksomhed for mere end hundrede år siden og har siden da kunnet tilbyde prisvenlige kvalitetsbiler til kunder over store dele af verden. Kommer du forbi den lille by Villebon Sur Yvette, starter du bilrejsen godt 20 km syd for hovedstaden Paris og er omgivet af herlige naturområder. Sixts billeje i Villebon Sur Yvette indebærer, at du frit kan udforske regionen og tage på spontane roadtrips alt efter dit humør.

 
 • Les Ulis/Villebon-sur-Yvette
  15 Avenue de la Baltique
  91140 Villebon-sur-Yvette

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:30
  Lø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Les Ulis/Villebon-sur-Yvette

  Sixt Billeje
  15 Avenue de la Baltique
  91140 Villebon-sur-Yvette

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:30
  Lø.09:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Villebon Sur Yvette

Villebon Sur Yvette ligger i naturskønne omgivelser, og det er svært at udforske området for alvor uden en bil. Bilen kan blandt andet tage dig til den nærliggende park og sø Lac de Saulx Chartreux mod øst eller det smukke slot og museum Château de Belleville mod vest, der er omgivet af naturparken Haute Vallée de Chevreuse. Det er desuden værd at køre op til slottet og haverne i Parc de Sceaux. Biludlejning i Villebon Sur Yvette muliggør også, at du kan sætte kurs mod den imponerende viadukt Fauvettes i Gometz le Châtel. Storbyfans kan køre de ca. 20 km op til metropolen Paris, hvor der venter seværdigheder i verdensklasse, såsom Eiffeltårnet, Louvre og Triumfbuen.

Lad os skræddersy din rejse

Der er mange fordele ved at leje bilen hos Sixt. Glæd dig til kombinationen af en professionel og personlig service samt muligheden for at skræddersy din billeje i Villebon Sur Yvette helt efter dine behov. Gennemse udbuddet af ekstraudstyr og tjenester hos Sixt, der kan lette transporten og gøre din bilrejse lidt ekstra komfortabel, og tilføj eksempelvis GPS navigation, ubegrænset kilometertal, registrering af flere navne på lejekontrakten eller en behagelig autostol til barnet. Når du bestiller online, telefonisk eller i smartphoneappen, kan du hurtigt sammenligne priser og læse om de forskellige bilkategoriers egenskaber. Du er sikret et køretøj af høj kvalitet fra din foretrukne kategori, uanset om du foretrækker en moderne økonomibil, pålidelig stationcar, rummelig 4x4'er eller luksus sportsvogn. Du skal blot notere dig, at vi desværre ikke modtager bestillinger på specifikke bilmærker og lignende. Når du har valgt kategori, finder vi det helt rigtige match. Tag kontakt til vores servicemindede medarbejderteam ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Villebon Sur Yvette i dag, så du får det optimale ud af dine rejseforberedelser.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice