Billeje
Versailles
Oversæt
Frankrig // Versailles
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Versailles: Sixt biludlejning online booking

Pariserforstaden Versailles er et glimrende udgangspunkt, hvis du vil have en rolig og natursmuk base til besøgene i hovedstaden Paris, der ligger små 20 km fra Versailles. Forstaden er verdenskendt for Chateâu de Versailles med det barokke haveanlæg, ligesom området er ganske natursmukt. Vælger du billeje i Versailles gennem Sixt Biludlejning, har du kort sagt alle muligheder for at tage på et rejseeventyr gennem den franske historie og kultur. Med Sixt kan du leje alt fra økonomibiler til 4x4 og sportsvogne hos vores stationer i og omkring Paris. Lej en bil i Versailles allerede i dag.

 
 • Versailles
  22 Rue des Chantiers
  78000 Versailles

  Ma. - Fr.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Versailles

  Sixt Billeje
  22 Rue des Chantiers
  78000 Versailles

  Ma. - Fr.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Versailles

Et besøg i Pariserforstaden Versailles bringer dig forbi Solkongens nærmest dekadente Chateâu de Versailles, en af de absolutte topseværdigheder i byen. Her kan du mærke historiens vingesus, når du bevæger dig gennem den guldrandede spejlsal, hvor bl.a. Versaillestraktaten blev underskrevet. Når du har fået pusten tilbage, er det tid til at gå på opdagelse i det gigantiske haveanlæg med sø og flere monumenter, så afsæt god tid. Efter en lang på Versailles Slottet kan du tage bilen og søge efter en lækker restaurant i det landsbyprægede miljø.

Paris venter ude i horisonten

Med billeje i Versailles har du kun små 20 km ind til Paris, så det er nærliggende at opleve kontrasten mellem Versailles og Paris. Frankrigs hovedstad er et oplevelsesmekka uden lige, og den er blevet kaldt alt fra Kærlighedens by til Europas kulturhovedstad. Paris er stedet, hvor du kan tage turen ned ad Champs Elysées med Triumfbuen i baggrunden, kravle til tops i Eiffeltårnet, nærstudere Mona Lisa på Louvre, slentre langs Tuilleries haverne, lade dig underholde på Moulin Rouge og forelske dig i byen, mens du sejler ned ad Seinen med udsigt til Pont Neuf, Notre Dame og Musée d%u2019Orsay. Biludlejning i Versailles giver dig kort sagt et perfekt udgangspunkt for et vaskeægte Parisereventyr.

Sig hej til Mickey Mouse

Selvom Paris er fantastisk, venter der flere seværdigheder uden for Paris%u2019 bygrænse. Det gælder bl.a. Disneyland Paris, der ligger i Marne La Vallée, ca. 40 minutters kørsel fra Paris. Med biludlejning i Versailles kan du pakke bilen tidligt om morgenen og tage på eventyr i Disneyparkerne. Marne La Vallée har også flere outletbutikker, hvis du er mere til shopping end actionspækkede rutsjebaner og Disneysjov. Er du interesseret i at leje en bil hos Sixt Biludlejning i Versailles, reserverer du den ønskede bilkategori over nettet eller ved at ringe til os.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice