Billeje i Tours

 

Mest populære i Tours

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Tours Banegård TGV der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Tours

Sixt Biludlejning i Tours

Sixt Biludlejning i Tours

Tours finder du i det centrale Frankrig. Slår du vejen forbi Sixt Biludlejning i Tours, kan du leje en bil, der bringer dig forbi vinmarker i Loiredalen og de mange smukke slotte, katedraler og museer. Billeje i Tours er en oplagt mulighed, hvis du drømmer om at rejse rundt på egen hånd mellem de forskellige attraktioner. Tours er endvidere et glimrende valg, hvis du drømmer om at finde et rejsealternativ til Paris i det centrale Frankrig. I Tours venter der alt fra betagende slotte, uendelige frodige vinmarker til spændende museer. Lad Sixt Biludlejning i Tours blive din base, så du får masser af tid til at opleve denne vidunderlige region, der kendes under betegnelsen Frankrigs Have. Tag på køreture i den naturskønne Loiredal, hvor du finder charmerende landsbyer såsom Montsoreau, og en række lokale vingårde. Din udlejningsbil fra Sixt kan også tage dig med til det smukke slot Château de Valmer, den imponerende katedral St. Gatien eller dejlige Jardin Botanique de Tours. Hvis du foretrækker ro og afslapning, kan du blot sætte dig med en kop kaffe på hyggelige Place Plumerau i den gamle bydel eller udforske det interessante museum Compagnonnage. Når du har en bil til rådighed, har du en god chance for at nå lidt af det hele, hvilket giver dig alle muligheder for at sammensætte en rejseplan, der er lige dig.
Hvilken udlejningsbil kunne du tænke dig?

Hvilken udlejningsbil kunne du tænke dig?

Her hos Sixt er vi mere end klar til at hjælpe dig med at realisere din bilrejse i Tours, og det sker med den helt rigtige udlejningsbil, der lever op til dine forventninger samt budgettet, idet alle vores priser er yderst konkurrencedygtige. Lav gerne selv en sammenligning og tjek, hvor du får mest for pengene. Uanset om du rejser alene eller med alle kammeraterne, har Sixt Biludlejning i Tours modeller flere kategorier, du kan vælge imellem. Gennemse vores brede udvalg af bl.a. stationcars, økonomibiler og 4x4 og book din Sixtbil online eller telefonisk. Bemærk venligst, at du ikke har mulighed for at forhåndsreservere bestemte bilmodeller, men udelukkende vælger mellem kategorier. Din udlejningsbil kan forsynes med flere ekstravalg, herunder GPS navigation, autostol, ubegrænset kilometertal og fuld kaskobeskyttelse. Lad Sixt hjælpe dig med at booke billeje i Tours. Vi er med på listen over verdens største biludlejningsselskaber, og du kan frit cruise mellem vores mere end 4000 internationale kontorer. Sixt er leverandøren, der kombinerer kvalitet med konkurrencedygtige priser.
Show more

Godt at vide når du lejer i Tours

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Tours?
For at leje bil hos SIXT i Tours skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tours.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Tours?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Tours. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 1419 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)

FAQs om lejemål i Tours

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Tours?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Tours?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Tours?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Tours

Vis mere