Billeje
Tours
Oversæt
Frankrig // Tours
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Tours: Sixt biludlejning online booking

Tours finder du i det centrale Frankrig. Slår du vejen forbi Sixt Biludlejning i Tours, kan du leje en bil, der bringer dig forbi vinmarker i Loiredalen og de mange smukke slotte, katedraler og museer. Billeje i Tours er en oplagt mulighed, hvis du drømmer om at rejse rundt på egen hånd mellem de forskellige attraktioner. Tours er endvidere et glimrende valg, hvis du drømmer om at finde et rejsealternativ til Paris i det centrale Frankrig.

 
 • Tours Banegård TGV
  2 Place De La Gare
  37700 Tours (St Pierre des Corps)

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Chambray-les-Tours
  33 Rue Charles Coulomb
  37170 Chambray-les-Tours

  Ma.07:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Ti. - Lø.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Tours Banegård TGV

  Sixt Billeje
  2 Place De La Gare
  37700 Tours (St Pierre des Corps)

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Chambray-les-Tours

  Sixt Billeje
  33 Rue Charles Coulomb
  37170 Chambray-les-Tours

  Ma.07:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Ti. - Lø.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Tours

I Tours venter der alt fra betagende slotte, uendelige frodige vinmarker til spændende museer. Lad Sixt Biludlejning i Tours blive din base, så du får masser af tid til at opleve denne vidunderlige region, der kendes under betegnelsen Frankrigs Have. Tag på køreture i den naturskønne Loiredal, hvor du finder charmerende landsbyer såsom Montsoreau, og en række lokale vingårde. Din udlejningsbil fra Sixt kan også tage dig med til det smukke slot Château de Valmer, den imponerende katedral St. Gatien eller dejlige Jardin Botanique de Tours. Hvis du foretrækker ro og afslapning, kan du blot sætte dig med en kop kaffe på hyggelige Place Plumerau i den gamle bydel eller udforske det interessante museum Compagnonnage. Når du har en bil til rådighed, har du en god chance for at nå lidt af det hele, hvilket giver dig alle muligheder for at sammensætte en rejseplan, der er lige dig.

Hvilken udlejningsbil kunne du tænke dig?

Her hos Sixt er vi mere end klar til at hjælpe dig med at realisere din bilrejse i Tours, og det sker med den helt rigtige udlejningsbil, der lever op til dine forventninger samt budgettet, idet alle vores priser er yderst konkurrencedygtige. Lav gerne selv en sammenligning og tjek, hvor du får mest for pengene. Uanset om du rejser alene eller med alle kammeraterne, har Sixt Biludlejning i Tours modeller flere kategorier, du kan vælge imellem. Gennemse vores brede udvalg af bl.a. stationcars, økonomibiler og 4x4 og book din Sixtbil online eller telefonisk. Bemærk venligst, at du ikke har mulighed for at forhåndsreservere bestemte bilmodeller, men udelukkende vælger mellem kategorier. Din udlejningsbil kan forsynes med flere ekstravalg, herunder GPS navigation, autostol, ubegrænset kilometertal og fuld kaskobeskyttelse. Lad Sixt hjælpe dig med at booke billeje i Tours. Vi er med på listen over verdens største biludlejningsselskaber, og du kan frit cruise mellem vores mere end 4000 internationale kontorer. Sixt er leverandøren, der kombinerer kvalitet med konkurrencedygtige priser.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice