Billeje i Saint-Raphaël

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Saint-Raphaël

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Saint-Raphael Banegård der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Saint-Raphaël

Sixt Biludlejning i Saint Raphael

Sixt Biludlejning i Saint Raphael

Fra Sixt Biludlejning i Saint Raphael har du fantastiske muligheder for at udforske Frankrigs sydøstkyst. Saint Raphael ligger mellem populære Cannes og Saint Tropez ud til Middelhavet. Her har du chancen for at køre mod Sydfrankrigs lækreste strande ved Den Franske Riviera, opleve vidunderlig natur, nyde fantastisk gastronomi og betragte de rige og kendte i de omgivende jetsetbyer. En Sixt udlejningsbil er ideel til ferien eller forretningsrejsen, så du får mest muligt ud af opholdet.Med Sixts billeje i Saint Raphael bliver det en del lettere at opleve byen samt det sydøstlige Frankrigs mange chamrende kystbyer. Nyd gerne nogle af de omtrent 30 forskellige strande i nærheden af Saint Raphael, såsom den smukke bugt Tiki Plage med fint sand eller Plage de la Pescade, som byder på herlige snorkelmuligheder. Det er desuden ligetil at begive sig ud mod de historiske og kulturelle seværdigheder i udlejningsbilen. Gør gerne et stop ved Katedralen Notre Dame de la Victoire, som ligger tæt på strandpromenaden, eller besøg det interessante Musée Archeologique med de mange arkæologiske artefakter. Når du har vinket farvel til medarbejderne hos Sixt Biludlejning i Saint Raphael, kan du også passende vælge bjergområdet Massif de l'Esterel med de mange gode vandrestier som næste destination eller kør til de imponerende strande i Cannes eller den prægtige marina i Saint Tropez. Med en komfortabel og moderne Sixtbil i Saint Raphael kan du frit udforske Den Franske Riviera efter din tidsplan og dit humør.
Lej en bil og få service med i pakken

Lej en bil og få service med i pakken

Uanset om du skal på forretningsrejse eller en ferietur med familien eller vennerne, har Sixt et premium køretøj, der passer helt perfekt til din rejse. Du kan f.eks. hente bilen ved Saint Raphaels togstation, hvorefter du er klar til at cruise rundt i en luksuriøs sportsvogn, nyde turen i en smart økonomibil, udforske smuk natur i en rummelig 4x4 eller opleve dejlige Sydfrankrig i en praktisk stationcar. Book din bil online eller telefonisk hos Sixtteamet, så du får al den vejledning, du efterspørger til rejsen. Du kan desuden helt selv tilpasse billejen i Saint Raphael med ekstraudstyr og tjenester, såsom fuld kaskobeskyttelse, GPS navigation, en autostol etc. Tag med Sixt på rejse gennem smukke Saint Raphael og det vidunderlige Sydfrankrig. Har du spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde netop dig, så er vi altid klar til at modtage dit spørgsmål, hvorefter vi giver dig et dybdegående svar.
Show more
Godt at vide når du lejer i Saint-Raphaël
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Saint-Raphaël?
For at leje bil hos SIXT i Saint-Raphaël skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Saint-Raphaël.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Saint-Raphaël?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Saint-Raphaël. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 418 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Køretøjet
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
FAQs om lejemål i Saint-Raphaël
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Saint-Raphaël?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Saint-Raphaël?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Saint-Raphaël?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Saint-Raphaël

Vis mere