Billeje
Saint-Raphaël
Oversæt
Frankrig // Saint-Raphaël
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Saint-Raphaël: Sixt biludlejning online booking

Fra Sixt Biludlejning i Saint Raphael har du fantastiske muligheder for at udforske Frankrigs sydøstkyst. Saint Raphael ligger mellem populære Cannes og Saint Tropez ud til Middelhavet. Her har du chancen for at køre mod Sydfrankrigs lækreste strande ved Den Franske Riviera, opleve vidunderlig natur, nyde fantastisk gastronomi og betragte de rige og kendte i de omgivende jetsetbyer. En Sixt udlejningsbil er ideel til ferien eller forretningsrejsen, så du får mest muligt ud af opholdet.

 
 • Saint-Raphael Banegård
  Rue Waldeck-Rousseau
  83700 Saint-Raphaël

  Ma. - Lø.09:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Sø.12:00 - 16:00
  Helligdag12:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Saint-Raphael Banegård

  Sixt Billeje
  Rue Waldeck-Rousseau
  83700 Saint-Raphaël

  Ma. - Lø.09:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Sø.12:00 - 16:00
  Helligdag12:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Saint Raphael

Med Sixts billeje i Saint Raphael bliver det en del lettere at opleve byen samt det sydøstlige Frankrigs mange chamrende kystbyer. Nyd gerne nogle af de omtrent 30 forskellige strande i nærheden af Saint Raphael, såsom den smukke bugt Tiki Plage med fint sand eller Plage de la Pescade, som byder på herlige snorkelmuligheder. Det er desuden ligetil at begive sig ud mod de historiske og kulturelle seværdigheder i udlejningsbilen. Gør gerne et stop ved Katedralen Notre Dame de la Victoire, som ligger tæt på strandpromenaden, eller besøg det interessante Musée Archeologique med de mange arkæologiske artefakter. Når du har vinket farvel til medarbejderne hos Sixt Biludlejning i Saint Raphael, kan du også passende vælge bjergområdet Massif de l'Esterel med de mange gode vandrestier som næste destination eller kør til de imponerende strande i Cannes eller den prægtige marina i Saint Tropez. Med en komfortabel og moderne Sixtbil i Saint Raphael kan du frit udforske Den Franske Riviera efter din tidsplan og dit humør.

Lej en bil og få service med i pakken

Uanset om du skal på forretningsrejse eller en ferietur med familien eller vennerne, har Sixt et premium køretøj, der passer helt perfekt til din rejse. Du kan f.eks. hente bilen ved Saint Raphaels togstation, hvorefter du er klar til at cruise rundt i en luksuriøs sportsvogn, nyde turen i en smart økonomibil, udforske smuk natur i en rummelig 4x4 eller opleve dejlige Sydfrankrig i en praktisk stationcar. Book din bil online eller telefonisk hos Sixtteamet, så du får al den vejledning, du efterspørger til rejsen. Du kan desuden helt selv tilpasse billejen i Saint Raphael med ekstraudstyr og tjenester, såsom fuld kaskobeskyttelse, GPS navigation, en autostol etc. Tag med Sixt på rejse gennem smukke Saint Raphael og det vidunderlige Sydfrankrig. Har du spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde netop dig, så er vi altid klar til at modtage dit spørgsmål, hvorefter vi giver dig et dybdegående svar.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice