Billeje i Saint-Herblain

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Saint-Herblain

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Nantes Saint-Herblain der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Saint-Herblain

Sixt Biludlejning i Saint Herblain

Sixt Biludlejning i Saint Herblain

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Saint Herblain og oplev det vestlige Frankrig i det tempo, der passer dig og dit rejseselskab. Byen Saint Herblain ligger få kilometer vest for storbyen Nantes, og ved Sixtafdelingen venter det hjælpsomme medarbejderteam på at byde dig velkommen. Hvis du reserverer din bil online, pr. telefon eller i smartphoneappen, vil vi have alting klar ved ankomsten, så du kan komme hurtigere afsted. Sixts billeje i Saint Herblain vil give dig frihed til at udforske Nantes, den smukke vestkyst samt naturområder i det vestlige Frankrig.En udlejningsbil fra Sixt i Saint Herblain giver dels mulighed for at udforske regionen Pays de la Loire, og dels kan du tage på roadtrips til endnu fjernere steder, hvis det er et ønske. Den dynamiske og livlige storby Nantes er et godt startpunkt for bilrejsen, da den fascinerende by blandt andet huser det imponerende slot Château desDucs de Bretagne med de mange interaktive udstillinger og den fantastiske udsigt over byen samt den hyggelige park Jardin des Plantes de Nantes. Fra filialen Sixt Biludlejning i Saint Herblain kan du desuden sætte kurs op mod de mindre byer i Bretagne, heriblandt Dinan med det velbevarede middelalderlige citadel eller skønne Saint Malo med sandstrande og en spændende historisk baggrund.
Få gavn af Sixts store erfaring og høje kvalitet på bilrejsen

Få gavn af Sixts store erfaring og høje kvalitet på bilrejsen

Vi har været på markedet for biludlejning siden 1912, hvor vi har profileret os med konkurrencedygtige priser på topkvalitative biler. Vi mener ganske enkelt, at alle bør have råd til at inddrage en udlejningsbil i rejseplanerne. Lej en bil og find dine egne veje rundt i det vestlige Frankrig, når du henvender dig til Sixt i Saint Herblain. Du vælger din foretrukne bilkategori blandt det attraktive sortiment af kvalitetskøretøjer, herunder moderne stationcars, økonomibiler, luksus sportsvogne og 4x4:er fra kendte bilmærker såsom BMW, Mercedes Benz og Audi. Sixts billeje i Saint Herblain giver dig desuden mulighed for at bestille ekstraudstyr, blandt andet GPS navigation og autostole, samt nyttige tjenester, herunder ubegrænset kilometertal og dækning af ekstra chauffører under opholdet. Det er op til dig, hvor lang eller kort lejeperiode du ønsker dig, og flere af vores afdelinger giver dig endda mulighed for at afhente eller returnere Sixtbilen uden for almindelige åbningstider. Anvend stationsfinderen til at finde dit foretrukne kontor og gennemfør dernæst bestillingen ved din Sixt Biludlejning i Saint Herblain. Medarbejderteamet venter spændt på dit besøg.
Show more
Godt at vide når du lejer i Saint-Herblain
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Saint-Herblain?
For at leje bil hos SIXT i Saint-Herblain skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Saint-Herblain.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Saint-Herblain?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Saint-Herblain. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 359 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
FAQs om lejemål i Saint-Herblain
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Saint-Herblain?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Saint-Herblain?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Saint-Herblain?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Saint-Herblain

Vis mere