Billeje
Saint-Herblain
Oversæt
Frankrig // Saint-Herblain
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Saint-Herblain: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Saint Herblain og oplev det vestlige Frankrig i det tempo, der passer dig og dit rejseselskab. Byen Saint Herblain ligger få kilometer vest for storbyen Nantes, og ved Sixtafdelingen venter det hjælpsomme medarbejderteam på at byde dig velkommen. Hvis du reserverer din bil online, pr. telefon eller i smartphoneappen, vil vi have alting klar ved ankomsten, så du kan komme hurtigere afsted. Sixts billeje i Saint Herblain vil give dig frihed til at udforske Nantes, den smukke vestkyst samt naturområder i det vestlige Frankrig.

 
 • Nantes Saint-Herblain
  375 Route de Vannes
  44800 Saint-Herblain

  Ma. - Fr.07:00 - 12:30
   13:30 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Nantes Saint-Herblain

  Sixt Billeje
  375 Route de Vannes
  44800 Saint-Herblain

  Ma. - Fr.07:00 - 12:30
   13:30 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Saint Herblain

En udlejningsbil fra Sixt i Saint Herblain giver dels mulighed for at udforske regionen Pays de la Loire, og dels kan du tage på roadtrips til endnu fjernere steder, hvis det er et ønske. Den dynamiske og livlige storby Nantes er et godt startpunkt for bilrejsen, da den fascinerende by blandt andet huser det imponerende slot Château desDucs de Bretagne med de mange interaktive udstillinger og den fantastiske udsigt over byen samt den hyggelige park Jardin des Plantes de Nantes. Fra filialen Sixt Biludlejning i Saint Herblain kan du desuden sætte kurs op mod de mindre byer i Bretagne, heriblandt Dinan med det velbevarede middelalderlige citadel eller skønne Saint Malo med sandstrande og en spændende historisk baggrund.

Få gavn af Sixts store erfaring og høje kvalitet på bilrejsen

Vi har været på markedet for biludlejning siden 1912, hvor vi har profileret os med konkurrencedygtige priser på topkvalitative biler. Vi mener ganske enkelt, at alle bør have råd til at inddrage en udlejningsbil i rejseplanerne. Lej en bil og find dine egne veje rundt i det vestlige Frankrig, når du henvender dig til Sixt i Saint Herblain. Du vælger din foretrukne bilkategori blandt det attraktive sortiment af kvalitetskøretøjer, herunder moderne stationcars, økonomibiler, luksus sportsvogne og 4x4:er fra kendte bilmærker såsom BMW, Mercedes Benz og Audi. Sixts billeje i Saint Herblain giver dig desuden mulighed for at bestille ekstraudstyr, blandt andet GPS navigation og autostole, samt nyttige tjenester, herunder ubegrænset kilometertal og dækning af ekstra chauffører under opholdet. Det er op til dig, hvor lang eller kort lejeperiode du ønsker dig, og flere af vores afdelinger giver dig endda mulighed for at afhente eller returnere Sixtbilen uden for almindelige åbningstider. Anvend stationsfinderen til at finde dit foretrukne kontor og gennemfør dernæst bestillingen ved din Sixt Biludlejning i Saint Herblain. Medarbejderteamet venter spændt på dit besøg.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice