Billeje
Saint-Germain-en-Laye
Oversæt
Frankrig // Saint-Germain-en-Laye
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Saint-Germain-en-Laye: Sixt biludlejning online booking

Begynd rejsen mod Frankrigs hovedstad med at lægge vejen forbi Sixt Biludlejning i Saint Germain en Laye, der ligger lidt udenfor Paris. På vores centralt beliggende kontor, kun en kort gåtur fra banegården, er vi klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at finde den helt rigtige transportløsning, så du kan få mest muligt ud denne pulserende destination og se det, du vil. Vælg os som rejsemakker, når du skal leje en bil. Du kan leje den allerede i dag her på siden eller telefonisk.

 
 • Saint-Germain-en-Laye
  16 Rue de Pologne
  78100 Saint-Germain-en-Laye

  Ma. - Fr.08:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Saint-Germain-en-Laye

  Sixt Billeje
  16 Rue de Pologne
  78100 Saint-Germain-en-Laye

  Ma. - Fr.08:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Saint Germain en Laye

Saint Germain en Laye er stedet, hvor du finder det bedste fra begge verdener. Den flotte Pariserforstad byder på en afslappende atmosfære og masser af historie, og har du lyst til at sætte ferietempoet i vejret, er det bare at tage Sixtbilen ind til Paris, hvor Louvre, Triumfbuen, Notre Dame, Eiffeltårnet og talrige andre verdensattraktioner venter på dit besøg. Selvom Byernes By selvfølgelig frister, må du ikke snyde dig selv for et besøg på Saint Germain en Layes flotte gamle slot. Château de Saint Germain en Laye er tidligere kongeresidens og har også huset det franske officersakademi under Napoleon. Med sin lange historie er det kun passende, at slottet i dag er konverteret til det franske nationalmuseum for arkæologi. Du kan også lægge vejen forbi Claude Debussys fødehus, som ligger centralt i byen, og hvor der i dag er et lille museum om komponisten. Og herefter? Shopping i Paris? En udflugt til Versailles? Måske bare en køretur ud i det grønne med plads til spontane indfald? Med en udlejningsbil fra Sixt billeje i Saint Germain en Laye er det såmænd kun din fantasi, der sætter grænser!

Det rigtige valg uanset turens karakter

Billeje i Saint Germain en Laye kan både forhåndsreserveres, men du er også velkommen til at reservere direkte på kontoret, der ligger et stenkast fra byens banegård, så du hurtigt kan få gang i hjulene på en af vores mange kvalitetsbiler, der kan lejes til små penge. Sortimentet er alsidigt, og valget kan falde både på personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter.Derudover er vi altid friske på at skræddersy en løsning, der tager højde for dine individuelle ønsker. Når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning Saint Germain en Laye, vil du straks mærke trygheden ved at samarbejde med en aktør, der har været mere end 100 år på markedet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice