Billeje
Saint Etienne
Oversæt
Frankrig // Saint Etienne
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Saint Etienne: Sixt biludlejning online booking

Gør klar til at booke din udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Saint Étienne, når du planlægger en rejse til Østfrankrig. Sixt står altid klar med moderne kvalitetsbiler til turen, og du kan desuden leje vores udlejningsbiler til konkurrencedygtige priser. Fordelen ved en udlejningsbiler, at det bliver noget nemmere at udforske charmerende Saint Étienne og centrale Østfrankrig, når du altid har adgang til dit eget køretøj. Find de destinationer, der interesserer dig og tag ud i det blå. Du finder Saint Étienne mellem de større byer Lyon og Toulouse, hvorfor der er et veludbygget vejnet i området. Gennemse udvalget af fantastiske udlejningsbiler, når du ønsker billeje i Saint Étienne. Husk, at forhåndsreservationer altid er at foretrække.

 
 • Saint-Etienne Hovedbanegård
  32 Rue de la Montat
  42100 Saint Etienne

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 11:30
  Book ved denne station

 • Saint-Etienne Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  32 Rue de la Montat
  42100 Saint Etienne

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 11:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Saint Étienne

Du oplever bedst den skønne, franske by med vores billeje i Saint Étienne. Byen er beliggende i regionen Rhône Alpes i det østlige Frankrig, ved floderne Rhône og Saone. Saint Étienne har været en populær rejsedestination siden begyndelsen af 1900tallet grundet byens interessante historie, kunst og kultur. Med udlejningsbilen kan du udforske byen, der bl.a. byder på det spændende kunstmuseum Musée d%u2019Art Moderne eller lære mere om byens historie ved minemuseet Parc Musée de la Mine. Fra Sixt Biludlejning i Saint Étienne kan du også sætte kurs mod den skønne Pilat Naturpark, hvor du kan vandre og overnatte omringet af betagende natur. Hvis du får lyst til at besøge en større by, har du ikke langt til hverken dejlige Toulouse eller historiske Lyon. Hvad du vil opleve på din bilferie, er helt op til dig. Nyd tiden til fulde i charmerende Saint Étienne med en komfortabel udlejningsbil fra Sixt.

Tag med Sixt på opdagelse og nyd høj kvalitet

Saint Étienne tilhører en af Frankrigs mange smukke destinationer, og når du lejer en bil, har du masser af råderum. Uanset hvilken slags rejse du har planlagt, eller hvem du skal rejse med, vil du helt sikkert kunne finde en passende udlejningsbil i sortimentet ved Sixt Biludlejning i Saint Étienne. Sixt tilbyder mange prisvenlige køretøjer af høj kvalitet ved Sixtafdelingen i Saint Étienne, bl.a. moderne økonomibiler og stationcars, og hvis du ønsker ekstra tjenester eller tilbehør, har vi meget at vælge imellem. Bestil f.eks. GPS navigation, kaskobeskyttelse, dækning af yderligere en fører eller en autostol til den yngste i forbindelse med billeje i Saint Étienne. Vi er en af de absolut største leverandører i branchen og tilbyder altid en pålidelig service.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice