Billeje
Rouen
Oversæt
Frankrig // Rouen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Rouen: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Rouen, når du vil på opdagelse i det nordvestlige Frankrig. Normandiet byder på fascinerende historiemonumenter fra Anden Verdenskrig, god fransk mad og smuk natur, og dette finder du alt sammen i skønne Rouen. En Sixt udlejningsbil på din rejse giver dig mulighed for at bestemme frit over din rejseplan. Du vælger ligeledes frit din foretrukne bil ud fra vores forskellige kategorier. Så tag et kig på vores Sixtkontorer i Rouen og tjek de forskellige tilbud. Bemærk, at du kan leje bilen hjemmefra, hvorefter du henter den på kontoret i Frankrig, når du er ankommet.

 
 • Rouen Banegård
  Place Bernard Tissot
  76000 Rouen

  Ma. - Fr.08:00 - 19:30
  Book ved denne station

 • Rouen Rive Gauche
  22 Avenue Jean Rondeaux
  76100 Rouen

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Rouen Banegård

  Sixt Billeje
  Place Bernard Tissot
  76000 Rouen

  Ma. - Fr.08:00 - 19:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Rouen Rive Gauche

  Sixt Billeje
  22 Avenue Jean Rondeaux
  76100 Rouen

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   14:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Rouen

Der er rigtig meget at se og gøre i Rouen, som er den historiske hovedstad i Normandiet. Rouen er stedet, hvor filmscenerne for Jeanne d'Arc's martyrium blev indspillet, og byen er også kendt for sine Tusinde Spir. Der er en del religiøs arkitektur at se i Rouen, bl.a. den smukke Notre Dame katedral fra 1100tallet, som inspirerede Monet til at male sin Katedralserie, og Saint Maclou kirken. Naturelskere vil se frem til en gåtur langs den maleriske Seine, mens de shoppelystne kan styre bilen fra Sixt Biludlejning i Rouen mod alt fra moderne indkøbscentre til hyggelige små butikker på Rouens gågade, hvor man kan købe forskellige håndlavede håndværk. Du kan desuden lade billeje i Rouen føre dig til den smukke botaniske have Jardin de Plantes de Rouen, til den flotte Rouen borg eller til de nærliggende skove, hvor du kan vandre ad flere ruter. Dine eventyr vil forhåbentlig opbygge en god appetit, da Rouen er kendt for sine kulinariske oplevelser. Her kan du nyde et autentisk fransk køkken og fantastiske franske vine.

Kvalitet på hele vejen med Sixt

Da Sixt blev startet som en familievirksomhed i Tyskland i 1912, var missionen for vores virksomhed, at den skulle udvikle sig til at blive en kvalitetsbevidst leverandør af højkvalitetsbiler og altid med et øje for den gode service. En mission, vi stadig kærer om den dag i dag, selvom virksomheden i dag er vokset til et globalt firma med 4000 kontorr verden over, eksempelvis i franske Rouen. Her har vi bl.a. kontorer på hver side af Seinen, og uanset om du behøver en moderne og komfortabel økonomibil, sportsvogn, stationcar, 4x4, eller en varevogn, finder du det ved Sixtkontorerne i Rouen. Foretag din billeje i Rouen allerede i dag og tilføj også hellere end gerne ekstraudstyr i bookingprocessen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice