Billeje i Poitiers

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Poitiers

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Poitiers Banegård der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Poitiers

Sixt Biludlejning i Poitiers

Sixt Biludlejning i Poitiers

Velkommen til Sixt Biludlejning i Poitiers, hvor du kan leje en bil til rejsen gennem Frankrig. Hos os finder du som altid et godt og alsidigt udvalg af moderne udlejningsbiler, og vi vejleder dig selvfølgelig også, hvis du er i tvivl om, hvilken transportløsning der passer bedst til din tur. Poitiers er en charmerende by, der kan spore sine rødder flere tusinde år tilbage, og hvis du interesserer dig for historie og arkitektur, har du helt sikkert noget at glæde dig til. Ring eller skriv til os allerede i dag, og så sørger vi for at du kan få set og oplevet så meget som muligt via Sixt billeje i Poitiers.Poitiers er kendt for sin velbevarede arkitektur og sine mange historiske bygninger, og intet ophold i byen er komplet uden et besøg i den berømte domkirke Cathédrale Saint Pierre fra det 12. århundrede. Domkirken er dog ikke byens ældste kirke. Det er derimod kirken Baptistère Saint Jean, og den er ikke bare den ældste kirke i Poitiers, men også i hele Frankrig. Trænger du til en pause fra de mange historiske bygninger, kan vi anbefale en tur i Jardin des Plantes de Poitiers, byens botaniske have, og det bliver ekstra hyggeligt, hvis du først lægger vejen forbi et af de mange markeder for at fylde picnickurven op med lokale specialiteter. Det er dog ikke kun fortiden og de grønne områder, der lokker gæster til Poitiers. 10 km fra byen ligger Futuroscope, en multimediatemapark med flere forskellige 3D og 4Dbiografer samt diverse forlystelser, hvor man kan blive klogere på bl.a. lyd og videoteknik. Vælg Sixt Biludlejning i Poitiers og tag turen til en af Frankrigs mest unikke turistattraktioner, hvor der er garanteret underholdning for hele familien.
Det rigtige valg til den alsidige ferie

Det rigtige valg til den alsidige ferie

Med billeje i Poitiers er du godt rustet til at komme rundt i landskabet på egen hånd, og du får en ubetinget grad af frihed, da du selv sammensætter dit dagsprogram. På vores kontorer kan vi tilbyde dig både almindelige personbiler og stationcars med plads til hele familien på bagsædet. Derudover har du også mulighed for at leje en bil af den terrængående slags, hvis du vil udenfor byen og opleve naturen. Har du brug for ekstraudstyr, kan vi selvfølgelig også klare dette. Har du spørgsmål, om, hvordan du booker din billeje i Poitiers, så kontakt meget gerne vores imødekommende kundeservicemedarbejdere.
Show more
Godt at vide når du lejer i Poitiers
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Poitiers?
For at leje bil hos SIXT i Poitiers skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Poitiers.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Poitiers?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Poitiers. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 629 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)
Køretøjet
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
FAQs om lejemål i Poitiers
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Poitiers?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Poitiers?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Poitiers?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Poitiers

Vis mere