Billeje
Pierrelaye
Oversæt
Frankrig // Pierrelaye
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Pierrelaye: Sixt biludlejning online booking

Bestem dig for Sixt Biludlejning i Pierrelaye, og book dit premium-køretøj til rejsen i det nordlige Frankrig. Sixt har gjort det legende let af bestille en prisvenlig udlejningsbil til ferien eller forretningsrejsen via Sixt-appen, websiden eller telefonisk ved kundeservice. Når du foretager Sixt billeje hjemmefra, vil køretøjet og lejekontrakten findes klar ved din ankomst til Pierrelaye, og du vil kunne begynde bilrejsen lidt hurtigere. Udforsk den hyggelige by, kør på opdagelse i regionen Ile-de-France, og gå heller ikke glip af et besøg i den romantiske hovedstad Paris. Alt dette og meget mere bliver muligt med din egen Sixtbil.

 
 • Pierrelaye
  110 Avenue de General Leclerc
  95480 Pierrelaye

  Ma. - Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Pierrelaye

  Sixt Billeje
  110 Avenue de General Leclerc
  95480 Pierrelaye

  Ma. - Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Pierrelaye

Den lille by Pierrelaye er beliggende lige nord for floden Seine i det nordlige Frankrig og er omgivet af dejlig natur. Når du lejer en moderne udlejningsbil hos Sixt, får du både mulighed for at opleve den lille by, men du kan også køre længere væk på opdagelse. Sæt for eksempel kurs sydpå til byen Versailles, hvor du bør besøge det kendte slot fra 1600-tallet, der blandt andet imponerer med sin spejlsal, opera og fantastiske omgivende haver. Ca. 35 kilometer syd for Pierrelaye finder du desuden den betagende storby Paris, som du naturligvis ikke må gå glip af, hvis det er første gang, du besøger regionen. Lad eksempelvis Sixt billeje i Pierrelaye føre dig til verdensberømte seværdigheder såsom den smukke, hvide kirke Sacré Coeur i charmerende Montmartre, og lad dig gerne imponere af det 324 meter høje Eiffeltårn, der lover en uforglemmelig udsigt over den romantiske hovedstad. En egen Sixtbil på rejsen åbner op for et hav af fantastiske oplevelser og seværdigheder.

Skræddersy billeje helt efter dine behov og ønsker

Det er oplagt at vælge Sixt Biludlejning i Pierrelaye, hvis du ønsker stor frihed til at køre på opdagelse på ferien, eller hvis du vil kunne tage direkte fra forretningsmødet til hotellet. Med Sixt billeje i den hyggelige by Pierrelaye slipper du desuden for at starte ud i den hektiske hovedstad, men du får muligheden for at besøge dejlige Paris på dine vilkår. Du kan nemt gennemse sortimentet af kvalitetsbiler ved vores kontorer i Pierrelaye online, inden du foretager dit valg af for eksempel stationcar, 4x4'er eller økonomibil, og skulle du få brug for ekstraudstyr eller yderligere forsikringer, kan de naturligvis tilføjes til din bestilling. Nyd blandt andet ubegrænset kilometertal for fuld frihed, bestil en autostol til den yngste passager, eller tilføj GPS-navigation, der viser dig den hurtigste vej til seværdighederne. Lad Sixt blive din professionelle biludlejer på rejsen, så du kan fokusere på at slappe af og opleve Nordfrankrig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice