Billeje
Pau
Oversæt
Frankrig // Pau
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Pau: Sixt biludlejning online booking

Lad din udlejningsbil til ferien eller forretningsrejsen komme fra Sixt Biludlejning i Pau i det smukke Frankrig. Den charmerende by Pau ligger i det sydvestlige Frankrig og i departementet Pyrénées Atlantiques. Det er en rigtig god idé at leje en bil i området, eftersom det giver mulighed for at nyde naturen samt nå regionens mange seværdigheder. Hos Sixt får du konkurrencedygtige priser på et hav af førsteklasses biler, og du finder lynhurtigt bilkategorien, der lever op til dine ønsker og krav. Book online, via Sixts app eller ved at gribe telefonen og ringe til vores team på destinationen. Lettere bliver det ikke! Vi venter på din bestilling og på at letteregøre dit ophold i Frankrig.

 
 • Pau-Pyrenees Aeroport
  Route de l'aéroport
  64230 Uzein

  Ma. - Fr.08:00 - 22:30
  Lø.09:45 - 13:00
   16:45 - 22:30
  Sø.09:30 - 11:15
   15:45 - 22:30
  Helligdag08:00 - 22:30
  Book ved denne station

 • Pau-Pyrenees Aeroport

  Sixt Billeje
  Route de l'aéroport
  64230 Uzein

  Ma. - Fr.08:00 - 22:30
  Lø.09:45 - 13:00
   16:45 - 22:30
  Sø.09:30 - 11:15
   15:45 - 22:30
  Helligdag08:00 - 22:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Pau

Pau ligger ganske skønt mellem havet og bjergene, hvilket betyder, at området byder på fantastisk natur og masser af udendørs aktiviteter. Med billeje i Pau kan du bl.a. nyde byens mageløse udsigt over bjergene ved Boulevard des Pyrénées eller besøge byens slot Château de Pau, som byder på fascinerende historie og arkitektur samt smukke haver i engelsk stil. Nyd komforten, mens du udforsker regionen og stop, når det passer dig. Har du lyst til det lidt længere roadtrip, kan du passende køre ud til Atlanterhavskysten for et stop i surferparadiset Biarritz. Hvis vejret ellers tillader det, kan du besøge de dejlige sandstrande, eller du kan nyde en lækker fiskemiddag i Port des Pecheurs. Uanset hvilken retning du vælger fra Pau, vil du kunne nyde turen i en pålidelig og komfortabel bil fra Sixt Biludlejning i Pau.

Sixt er lig med kvalitet og fabelagtige priser

Sixt gør det nemt at leje en bil ved kontoret i Pau. Gå ind på vores hjemmeside og klik dig straks frem til bookingfanen, hvor du også kan tilføje ekstraudstyr. Ring også gerne til os. Du finder mange udlejningsbiler i forskellige stilarter ved Sixt Biludlejning i Pau, herunder personbiler, sportsvogne, stationcars samt kategorien 4x4%u2019er. Vær dog altid særligt opmærksom på, at Sixt ikke kan garantere en bestemt bilmodel. Vi garanterer således kun dit valg af bilkategori, men alle Sixts bilmodeller holder det samme høje komfortniveau. Afdelingen i Pau tilbyder også et bredt udvalg af prisoverkommeligt tilbehør og tjenester, der giver dig en optimal oplevelse. Overvej f.eks. at tilføje en passende kaskobeskyttelse, ubegrænset kilometertal eller GPS navigation, når du bestiller billeje i Pau. Sixt glæder sig til at hjælpe dig med din bilrejse rundt i det sydvestlige Frankrig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice