Billeje
Orly
Oversæt
Frankrig // Orly
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Orly: Sixt biludlejning online booking

Rejser du til Orly, den store lufthavn lige syd for Paris, kan billeje være det element, der gør rejsen ind til Paris ekstra behagelig. Eller måske venter der andre seværdigheder i Paris%u2019 opland, såsom Versaillesslottet eller Disneyland Paris. Sixt er udgangspunktet for en komfortabel og spændende rejse, uanset om du rejser i forbindelse med arbejde eller ferie. Med Sixt biludlejning i Orly gør vi dig klar til at opleve Frankrig!

 
 • Paris Orly Lufthavn
  Aeroport Orly-2
  94390 Orly

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Paris Orly Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aeroport Orly-2
  94390 Orly

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Orly

Via vores nemme online booking tilbyder vi dig billeje i Orly, hvor vi mikser fornøjelser med komfort. Se nærmere på Sixt udvalg i Paris Orly og find den bilkategori, du søger. Det kunne f.eks. være en stationcar, cabriolet, 4x4 eller sågar en varevogn. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at bestille én bestemt bilmodel ved forhåndsreserveringen over nettet eller telefonen. Kunne du tænke dig en bil med automatgear, GPS eller måske fuld kaskobeskyttelse? Vi er naturligvis altid klar til at guide dig, hvis du får brug for hjælp til at navigere blandt de mange muligheder.

Lej en bil og tag afsted til kærlighedens by, Paris

Paris er for mange yndlingsbyen grundet de charmerende kvarterer omkring Seinen, kunstnermiljøet i Montmartre med Moulin Rouge og fantastiske bygningsværker som Eiffeltårnet, Sacre Coeur, Notre Dame, Louvre og Triumfbuen på verdens mest kendte boulevard, Champs Elysées. Med billeje i Orly kan du opleve metropolen i al sin glans, og Sixt Biludlejning i Orly giver dig den optimale fleksibilitet. Hvis du lejer en bil i lufthavnen, slipper du også for at skulle orientere dig i den kollektive trafik. Det giver dig endvidere muligheden for at sætte kursen mod Marne La Vallée og Disneyland Paris, der ligger ca. 45 minutters kørsel fra Paris C. Her finder du også flere outletbutikker, så du kan roligt afsætte god tid til besøget i Marne La Vallée, hvis du altså ikke bare sidder og nyder pariserlivet på en café eller shopper i eksklusive butikker på fashionable strøg som Rue de Rivoli.

Chateâu de Versailles

Paris er kendt for sine utallige museer, smukke kirker, kunstnere, cafeer og kunstnerstemningen, men når det gælder slotte og storslåede barokhaver, bør du tage den 40 minutter lange køretur til forstaden Versailles, hvor du finder Chateâu de Versailles med det gigantiske barokanlæg. Spol tiden tilbage til Solkongens storhedshed, når du står i Spejlsalen. Besøg slottet, der har spillet en vigtig rolle i europæisk storpolitik siden oplysningstiden. Book udlejningsbilen og tag ud i det blå!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice