Billeje
Orleans
Oversæt
Frankrig // Orleans
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Orleans: Sixt biludlejning online booking

Rejser du til regionen Centre Val de Loire og Orleans, er vi hos Sixt Biludlejning klar til at tilbyde dig en komfortabel og billig udlejningsbil, der letter turene rundt i området. Lej en bil til forretningsopholdet eller fornøjelsesrejsen, hvad enten du drømmer om en smart sportsvogn, en terrængående 4x4 eller den familievenlige stationcar. Vi er klar til at imødekomme dine behov.

 
 • Orleans Banegård SNCF
  Avenue de Paris
  45000 Orleans

  Ma. - Lø.08:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Orleans Fleury les Aubrais
  61, Rue André Dessaux
  45400 Fleury-les-Aubrais

  Ma.07:00 - 19:00
  Ti. - Lø.08:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Orleans Banegård SNCF

  Sixt Billeje
  Avenue de Paris
  45000 Orleans

  Ma. - Lø.08:00 - 18:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Orleans Fleury les Aubrais

  Sixt Billeje
  61, Rue André Dessaux
  45400 Fleury-les-Aubrais

  Ma.07:00 - 19:00
  Ti. - Lø.08:00 - 19:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Orleans

Uanset om du skal bo inde i Orleans og planlægger en tur ud af byen eller ønsker en bil, så du hurtigt kan komme rundt i Midtfrankrig, er Sixt Biludlejning i Orleans et godt udgangspunkt. Fra Orleans kommer du f.eks. nemt til Paris, hvis du bare lige må besøge den elskede hovedstad, nu hvor du er kommet til Frankrig. Det kan også være, at du skal bo uden for Orleans og derfor har brug for at køre længere ture rundt i regionen. Uanset hvad, finder du din lejebil hos Sixt, et af verdens største biludlejningsfirmaer.

Genoplev fortællingen om Jeanne d%u2019Arc

Orleans er kendt for sin religiøse historie. Besøg f.eks. den smukke Saint Croix katedral. På den store plads Place du Martroi finder du en stor statue af den religiøse frihedskæmper Jeanne d'Arc, som nærmest er blevet et symbol på Orleans. Det er også muligt at besøge Jeanne d'Arcs hus, som nu er omdannet til et spændende museum.

En tur langs Loirefloden

Floden Loire er en af de mest berømte i Frankrig. Tager du til Orleans for at holdeferie, så lej en bil, hvis du vil ud at opleve naturen rundt om byen. Her kan det anbefales at tage en tur langs floden, hvor du finder hyggelige landsbyer. Her oplever du også, hvordan floden har haft betydning for opblomstringen af den europæiske civilisation inde på kontinentet. Sixt Biludlejning i Orleans er et oplagt udgangspunkt, hvis du vil give dit Orleans ophold et landsbytouch med ture langs Loire!

Vælg Sixt billeje i Orleans, hvis det skal være nemt

Du kender givetvis allerede følelsen. Med en bil bliver alting lidt nemmere, og lange afstande føles som en leg. Med vores lettilgængelige billeje i Orleans med førsteklasses lejebiler bliver det både komfortabelt og behageligt at tage turen langs de franske veje. Bestil udlejningsbilen online eller ved at kontakte vores kundeserviceteam. Du bedes have øje for, at det ikke er muligt at reservere specifikke modeller, men udelukkende en ønsket kategori, såsom stationcars, økonomibiler og sportsvogne. Vi ses måske ganske snart.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice