Billeje
Nimes
Oversæt
Frankrig // Nimes
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Nimes: Sixt biludlejning online booking

Start eventyret ved Sixt Biludlejning i Nîmes og få fuld frihed til at opleve det sydlige Frankrig og dets mange facetter, lige fra det sydfranske køkken til byens romerske ruiner samt de trendy butikker. Nîmes hører under departementet Gard i Sydfrankrig, og du har kort køreafstand til såvel Montpellier som historiske Avignon. I området finder du alt fra fascinerende historie og kultur til dejlige kyststrækninger. Når du vælger at leje en bil i Nîmes, får du frie tøjler til at udforske området, og med Sixts ubegrænsede kilometertal kan du blot lade kilometermåleren tage omgang eller omgang, når du måske bevæger dig ud på et mini roadtrip. Tag kontakt til Sixtpersonalet i dag, og så assisterer vi dig gerne med at finde den rette udlejningsbil samt eventuelt tilbehør.

 
 • NImes-Garons Lufthavn
  Nimes-Alès-Camargue-Cévennes
  30800 Saint Gilles

  Ma.13:00 - 14:00
  On.12:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Nimes Banegård SNCF
  Allée Boissy d'Anglas
  30900 Nimes

  Ma. - Lø.09:00 - 17:30
  Book ved denne station

 • NImes-Garons Lufthavn

  Sixt Billeje
  Nimes-Alès-Camargue-Cévennes
  30800 Saint Gilles

  Ma.13:00 - 14:00
  On.12:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Nimes Banegård SNCF

  Sixt Billeje
  Allée Boissy d'Anglas
  30900 Nimes

  Ma. - Lø.09:00 - 17:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Nîmes

Der er meget at se og gøre, når du lejer en Sixtbil i franske Nîmes. Det er eksempelvis en god idé at starte besøget med at lære mere om regionens spændende historie ved at udforske nogle af de mest populære seværdigheder. Kør fra parkeringspladsen hos Sixt Biludlejning i Nîmes videre mod det imponerende amfiteater Arènas de Nîmes eller mod et af de bedst bevarede romerske templer Maison Carrée fra år 19 f.Kr. Du kan også besøge Musée du Vieux Nîmes, som har dedikeret flere rum til de forskellige epoker i den franske historie, eller lade din billeje i Nîmes føre dig til den smukke romerske akvædukt Pont du Gard, som går over floden Gard. I Nîmes er det livlige marked Les Halles desuden et besøg værd, ligesom du kan opleve tyrefægtning i en af områdets arenaer. Der er uendelige muligheder for spændende oplevelser i Nîmes, når du lejer en bil på rejsen.

Kvalitetsbiler og udstyr til alle behov i Nîmes

Sixt tilbyder fremragende udlejningsbiler og ekstraudstyr i Nîmes, så du kan koncentrere dig fuldt ud om alle oplevelserne, og ej på mekanik og komplicerede lejekontrakter. Alt er helt ligetil hos Sixt, selv bookingen. Du finder en bred vifte af kvalitetsbiler ved Sixt Biludlejning i Nîmes, som kan imødekomme alle rejsendes behov. Lej f.eks. en pålidelig og moderne økonomibil, stationcar, 4x4 eller luksus sportsvogn til rejsen. Nyd også en række ekstra tjenester og tilbehør i forbindelse med billejen i Nîmes, såsom GPS navigation, en autostol eller registrering af flere førere på lejekontrakten. Med Sixt som biludlejer på din rejse kan du nyde høj kvalitet og føle, at du er i trygge hænder.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice