Billeje
Neuilly Sur Seine
Oversæt
Frankrig // Neuilly Sur Seine
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Neuilly Sur Seine: Sixt biludlejning online booking

Hvis du går med tanker om at tage på storbyferie i Paris, har du nu chancen for at vælge en af de mange udlejningsbiler fra Sixt Biludlejning i Neuilly Sur Seine. Sixtkontoret ligger i det nordvestlige Paris, og herfra kan du køre videre mod verdensberømte seværdigheder såsom Triumfbuen og boulevarden Champs Élysées. Vores udlejningsbiler spænder vidt, lige fra økonomibiler til luksusvarianter, så her hos os finder du noget for enhver smag. Klik videre på vores hjemmeside, gå ind via vores app eller tag telefonen og ring til os, så du får adgang til en bil i Paris%u2019 gader.

 
 • Paris 16 Neuilly Porte Maillot
  28 avenue Charles de Gaulle
  92200 Neuilly Sur Seine

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Paris 16 Neuilly Porte Maillot

  Sixt Billeje
  28 avenue Charles de Gaulle
  92200 Neuilly Sur Seine

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Neuilly Sur Seine

Nyd populære seværdigheder og smuk natur i Paris, når du foretager billeje ved Sixt i Neuilly Sur Seine. Du kan tage forbi vores kontor nord for den enorme park Bois de Boulogne, hvor de franske mesterskaber i tennis spilles hvert år, og vest for verdenskendte Champs Élysées finder du mange eksklusive butikker, caféer og restauranter. Neuilly Sur Seine er et ideelt udgangspunkt for dig, der ønsker at opleve charmerende parisiske kvarterer og storbyens romantiske stemning. Montmartre ligger kun 5 km fra Sixt Biludlejning i Neuilly Sur Seine, og her kan du nærstudere den majestætiske kirke Sacré Coeur eller få dit portræt malet af en af de mange kunstnere på Place du Tertre. Billeje i Paris er også den perfekte løsning for dig, der vil opleve et show på Moulin Rouge, se Eiffeltårnet i al dets pragt eller tage køreturen til Versailles, hvor du finder det imponerede slot. Planlæg din ferie eller forretningsrejse i dag og lad Sixt tage godt hånd om dig.

Storbyrejsen sker i dit tempo med en Sixtbil

Neuilly Sur Seine ligger kun få kilometer fra Paris%u2019 centrum, og billeje giver dig mulighed for at se meget mere af Frankrigs spændende hovedstad end med metro. Sixt Biludlejning i Neuilly Sur Seine er et alternativ til dig, der foretrækker at kunne køre selv. Sixtteamet hjælper dig med at leje den ideelle udlejningsbil, der passer dine behov og krav. Vores sortiment omfatter bl.a. smarte økonomibiler, luksus sportsvogne, praktiske stationcars og rummelige 4x4, som alle er fuldt egnet til kørsel i storbyen. Bestil også gerne en fuld kaskobeskyttelse, ubegrænset kilometertal eller praktisk GPS navigation i forbindelse med din billeje i Neuilly Sur Seine. Sixt er et af de største biludlejningsfirmaer i Europa, og vi har mange års erfaring i at hjælpe kunder med at opfylde deres drømme til bilrejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice