Billeje i Nantes

 

Mest populære i Nantes

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Nantes Atlantique Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Nantes

Sixt Biludlejning i Nantes

Sixt Biludlejning i Nantes

Er du på vej til Frankrig og regionen Pays de Loire, kan du med fordel overveje billeje i Nantes gennem Sixt, et af verdens største biludlejningsselskaber. Med egen bil kan du ikke alene nyde Nantes, men også Bretagne. Er du eventyrlysten, og vil du gerne opleve flere franske byer på én gang, er biludlejning i Nantes vejen frem. Vælg den ønskede station i Nantes herunder og lad os klare udlejningsbilen, vælg bl.a. mellem økonomibiler, stationcars og sportsvogne.Går du med drømme om at besøge Nantes i det vestlige Frankrig, er det nærliggende at flyve direkte til destinationen, leje en bil i lufthavnen og tage på opdagelse i og omkring Nantes. Med Sixt Biludlejning kan du dog vælge mellem flere stationer, så vælg den, der passer bedst ind i programmet. Når du har sat dig ind i Sixt bilen, er det tid til at køre mod seværdigheder som Chateâu des Ducs, den botaniske have eller Jules Verne Museet, ligesom byens domkirke fortjener et besøg. Det gode ved billeje er de mange muligheder. Billeje i Nantes kan også sende dig i retning af Bretagne og havnebyer som La Rochelle med de smukke tårne, Fort Boyard samt mange museer. Du kan også køre ind i landet, mod Le Mans og Paris.
Lej en bil allerede i dag

Lej en bil allerede i dag

Er du ligesom os vilde med at se verden fra en bil, så kast dig ud i eventyret. Hvorfor vente? Du kan bestille din udlejningsbil allerede i dag. Biludlejning i Nantes bookes nemt over nettet eller ved at ringe til os, hvor du kan forvente dig en kyndig service. Vi er et af verdens største biludlejningsselskaber med udlejningsbiler, der holder en høj standard. De har som regel kørt under 25.000 km og er gennemtjekket, så du kan køre ud i Nantes og omegn uden at bekymre dig.
Hvilken udlejningsbil skal jeg vælge?

Hvilken udlejningsbil skal jeg vælge?

Sixt er et af verdens største biludlejningsselskaber, og vores sortiment er derfor også ret omfattende, både hvad angår destinationer og udlejningsbiler. Vi anbefaler, at du definerer dit kørebehov og overvejer, hvad du skal se på turen. Er du udelukkende til bykørsel eller afslappende ture ved vandet, er det måske en ide med en cabriolet. En 4x4 er f.eks. mere velegnet til de kuperede terræner, så vælg med omhu. Ellers er vi naturligvis altid klar til at vejlede dig. Det er muligt at reservere ud fra en ønsket bilkategori, men ikke modeller.
Show more

Godt at vide når du lejer i Nantes

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Nantes?
For at leje bil hos SIXT i Nantes skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Nantes.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Nantes?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Nantes. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 4764 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

FAQs om lejemål i Nantes

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Nantes?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Nantes?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Nantes?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?