Billeje
Nanterre
Oversæt
Frankrig // Nanterre
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Nanterre: Sixt biludlejning online booking

Hvis du har planer om at besøge regionen Île de France i det nordlige Frankrig, kan du leje en bil ved Sixt Biludlejning i Nanterre. Byen ligger vest for hovedstaden Paris, og med en udlejningsbil på rejsen kan du nyde en tur ind til den romantiske storby. Udover dejlig natur og historiske attraktioner i Nanterre har du ikke langt til forretningskvartererne i det vestlige Paris. Sixt hjælper dig med at finde det helt rigtige kvalitetskøretøj til netop din rejse, og hos Sixt kan du altid leje fantastiske biler til favorable priser. Kontakt os for et godt tilbud på din drømmebil med ekstraudstyr.

 
 • Paris Nanterre-Rueil Malmaison
  44 Av. Vladimir Illitch Lenine
  92000 Nanterre

  Ma. - Fr.08:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
   15:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Paris Nanterre-Rueil Malmaison

  Sixt Billeje
  44 Av. Vladimir Illitch Lenine
  92000 Nanterre

  Ma. - Fr.08:00 - 13:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
   15:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Nanterre

Med billeje i Nanterre kan du udforske byen og det omgivende område med mere frihed og uafhængighed. Kør f.eks. til Nanterre Katedral eller besøg en af de dejlige parker Parc André Malraux eller Mont Valérien. Nanterre ligger desuden kun ca. 12 km nordvest for hovedstaden Paris og er derfor et ideelt udgangspunkt for at udforske den fantastiske hovedstad. Forretningsrejsende kan drage fordel af nærheden til det finansielle distrikt La Défense i Paris, mens alle kan nyde de mange verdensberømte seværdigheder i den livlige metropol. Kør til fantastiske historiske seværdigheder såsom den smukke kirke Notre Dame eller Triumfbuerne, besøg enestående kulturelle institutioner à la det imponerende museum Louvre eller slentr rundt i charmerende Montmartre med bl.a. Sacré Coeur og Moulin Rouge. En bil fra Sixt Biludlejning i Nanterre giver dig chancen for at rejse selvstændigt og opdage denne skønne del af Frankrig i dit eget tempo. Lad Sixt hjælpe dig med at få mest muligt ud af din rejse i Nanterre og omegn.

Få komfort, tryghed og lave priser med Sixt

Uanset om du ønsker at køre rundt i Nanterre og omegn i en smart og moderne økonomibil eller stationcar, eller du behøver en varevogn til hele gruppen, kan Sixt Biludlejning i Nanterre hjælpe dig på rette vej. Billeje i Nanterre tager højde for forskellige budgetter og mobilitetsbehov. Det er nemt at booke udlejningsbilen online eller telefonisk hos vores hjælpsomme og venlige team. Når du foretager din reservation, kan du også tillægge nyttigt tilbehør og ekstra servicer. Dette omfatter bl.a. dækning af flere chauffører under opholdet, ubegrænset kilometertal og fuld kaskobeskyttelse. Du kan også nyde tilbud på trygge børnesæder og GPS navigation, som hjælper dig med at finde vej i Nanterre og omegn. Kontakt Sixt i dag for at arrangere bilrejsen i og omkring Nanterre.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice