Billeje
Nancy
Oversæt
Frankrig // Nancy
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Nancy: Sixt biludlejning online booking

Sixtteamet byder dig indenfor hos Sixt Biludlejning i Nancy, som sender dig et smut til det nordøstlige Frankrig. Lad Sixt tage dig rundt på en behagelig rejse til det smukke Frankrig. Omkring Nancy finder du oplevelser for enhver smag. Det kan nemt ødelægge en rejse, hvis du er afhængig af busser og toge, der viser sig at være forsinkede, så hvorfor ikke leje en prisvenlig bil, der gør turen yderst komfortabel? Udforsk i stedet frit den maleriske by med en udlejningsbil og tag på dagsudflugter til spændende destinationer såsom Strasburg, Luxemburg eller Dijon. Du bestiller din udlejningsbil via vores hjemmeside eller telefonisk hos Sixtpersonalet, og så er du lidt bedre udrustet til turen.

 
 • Nancy Banegård
  19 rue de Serre
  54000 Nancy

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:30
   13:30 - 16:00
  Book ved denne station

 • Nancy Banegård

  Sixt Billeje
  19 rue de Serre
  54000 Nancy

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:30
   13:30 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Nancy

Med din billeje i Nancy får du gode muligheder for at udforske Nancy og regionen Lorraine. Smukke Nancy er med på UNESCO:s Verdensarvsliste, både for den imponerende plads Place Stanislas, der byder på smukke haver og rokokoarkitektur, samt for de idylliske og hyggelige områder Place de la Carrière og Place d Alliance. Med en udlejningsbil er det desuden værd at sætte kurs mod den smukke botaniske have Montet og byens imponerende domkirke i barokstil. Fra Sixt Biludlejning i Nancy har du heller ikke langt til de smukke Arc de Triomphe og La Porte de la Craffe, som vidner om byens tidligere storhed, og en køretur mellem de mange art nouveaubygningerne er en fryd for øjet. En komfortabel udlejningsbil gør din rejse tryg og afslappet, så rejsen kan finde sin optimale form.

En førsteklasses udlejningsbil til din Frankrigsrejse

Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Nancy bliver du forkælet under opholdet i Frankrig. Hos Sixt vælger du nemlig mellem førsteklasses køretøjer, som jævnligt serviceres og udskiftes, og naturligvis til favorable priser. Nyd et bredt udvalg af kvalitetsbiler for enhver smag og behov, herunder typer som 4x4-er, økonomibiler og hårdføre stationcars. Det er helt op til dig, hvilken bilkategori der bedst passer din rejse, og hvis du ønsker ekstraudstyr eller praktiske tjenester, f.eks. en autostol, en kaskobeskyttelse eller måske GPS navigation, kan det nemt blive en del af Sixt billeje i Nancy. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller om Nancy, står Sixtteamet til rådighed, og som en ekstra service har du mulighed for at returnere køretøjet når som helst på døgnet. Sixt har udlejet førsteklasses biler i mere end 100 år til kunder verden over, så hos os er du i trygge hænder.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice