Billeje i Montpellier

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Montpellier

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Montpellier Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Montpellier

Sixt Biludlejning i Montpellier

Sixt Biludlejning i Montpellier

Med et besøg i Montpellier i Frankrig er du vej ind i regionen Languedoc Rouillon, og vælger du biludlejning i Montpellier via Sixt, har du alle muligheder for at tage på et skønt rejseeventyr. Billeje gør det først og fremmest nemt at komme fra lufthavnen, ligesom du får mulighed for en lille afstikker til Den Franske Riviera, hvis du da ikke bare vælger at blive i Montpellier, der omfavner middelalderstemning og en vibrerende turisme med alle de moderne faciliteter. Velkommen til Frankrig og Montpellier!Sixt Biludlejning er et af verdens største biludlejningsfirmaer, og med stationer fordelt jævnt over det meste af kloden er vi med til at gøre det nemmere for dig at opleve verden. Med egen bil kommer du i øjenhøjde med seværdighederne, og du har friheden til at stoppe op, når du falder over noget, der er lige dig. Du finder naturligvis også Sixt Biludlejning i Montpellier, der ligger i det sydlige Frankrig, kun 10 km fra Middelhavet. Alt efter valget af station står vi klar med udlejningsbiler såsom økonomibiler, stationcars, 4x4, varevogne samt sportsvogne og cabrioleter. Husk, at du booker ud fra kategori og ej ud fra specifikke modeller hos Sixt. Bookingen klarer du online eller ved at ringe til os.
Oplev Montpellier i din udlejningsbil

Oplev Montpellier i din udlejningsbil

Montpellier prydes af flere smukke palæer i indre by, ligesom du skal give dig tid til at slentre ned mod byens triumfbue og domkirken. I Montpellier finder du endvidere flere monumenter, der leder tankerne hen på ægte Middelalderstemning. Kulturhistorien er allestedsnærværende i byen, og du kan passende begynde den historiske rejse ved Place de la Comedie. Vær opmærksom på, at flere af gaderne i selve bykernen er bilfri. Billeje i Montpellier kommer dog hurtigt dig til gode, hvis du skal ud at opleve områderne omkring byen. F.eks. kan du tilbage de 10 km ud mod Middelhavet, eller du kan tage på opdagelse langs Den Franske Riviera.
Lej en bil, så du kan opleve rivieraen

Lej en bil, så du kan opleve rivieraen

Er du i Montpellier, og har du tid til et par udflugter, kan du enten bevæge dig mod en større by som Marseille, ligesom Den Franske Riviera er inden for rækkevidde. Du har ca. 3 timers kørsel til en populær destination som Saint Tropez, hvor de dyre lystbåde glimter i det azurblå vand langs marinaen, ligesom området har flere eksklusive strande. Med biludlejning i Montpellier er du klar til kør selv ferie i Sydfrankrig.
Show more
Godt at vide når du lejer i Montpellier
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Montpellier?
For at leje bil hos SIXT i Montpellier skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Montpellier.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Montpellier?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Montpellier. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 2172 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
FAQs om lejemål i Montpellier
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Montpellier?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Montpellier?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Montpellier?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?