Billeje
Montceau-les-Mines
Oversæt
Frankrig // Montceau-les-Mines
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Montceau-les-Mines: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder velkommen til Montceau les Mines lige i hjertet af Frankrig. Den lille, charmerende by byder på en autentisk fransk stemning og er samtidig et godt udgangspunkt for spændende dagsture i området. Når du lejer en bil hos Sixt Biludlejning Montceau les Mines, er du optimalt rustet til at komme omkring og få oplevet en masse, og med tanke på byens centrale beliggenhed bliver du helt sikkert glad for den fleksibilitet, som der følger med en udlejningsbil. Lej en bil allerede i dag, og begynd drømmeferien med at lægge vejen forbi Sixt Biludlejning i hyggelige Montceau les Mines inden du begiver dig ud på eventyr. Vi glæder os til at se dig!

 
 • Montceau-les-Mines
  9 Avenue des Alouettes
  71300 Montceau-les-Mines

  Ma.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Ti. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00
   16:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Montceau-les-Mines

  Sixt Billeje
  9 Avenue des Alouettes
  71300 Montceau-les-Mines

  Ma.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Ti. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00
   16:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Montceau les Mines

Billeje i Montceau les Mines giver dig chancen for at køre rundt i en vaskeægte mineby, hvor man gennem århundreder ernærede sig ved kulproduktion. Minedriften i byen blev endeligt indstillet i 1992, hvorefter man begyndte at fokusere på grøn energi og turisme i stedet, blandt andet ved at konvertere tidligere mineområder til grønne arealer. Montceau les Mines er derfor i dag en hyggelige handelsby, der indbyder til afslapning, shoppeture på de lokale markeder og livsnyderi på hyggelige, lokale cafeer. Det kan man hurtigt vænne sig til, men hvis du som turist har lyst til at opleve andre facetter af Midtfrankrig, er det bare at tage Sixtbilen til eksempelvis Genève i det vestlige Schweiz, eller, hvis du har lyst til at smage på et stykke fransk kulturhistorie, til Dijon. Byen ligger omkring 80 km mod nord. Montceau les Mines er et centralt udgangspunkt for den eventyrlystne rejsende, der i selskab med Sixt Biludlejning kan skabe sig et varieret ophold, hvor det bliver nemt at tilbagelægge de ønskede strækninger.

Svært ved at vælge en udlejningsbil?

Komforten er helt i top på samtlige af vores udlejningsbiler, så spørgsmålet er derfor blot, hvilken type bil du skal afsted i, når du vælger billeje i en by som Montceau les Mines. Vi har en lang række gode bud på tapetet, hvad enten du søger en økonomibil, cabriolet eller måske stationcar. Lej en bil over telefonen eller direkte her på siden, når du er klar til at bestille. Husk i øvrigt at tilføje de forskellige former for ekstraudstyr, hvis det er noget, der står på ønskelisten. Vi gør en stor indsats for at skræddersy de forskellige udlejningsløsninger, så du føler, at udlejningsbilen matcher dine behov. Bienvenue!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice