Billeje
Merignac
Oversæt
Frankrig // Merignac
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mérignac: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til din Sixt biludlejning i vidunderlige Mérignac, hvor bilen venter til dine eventyr i det sydvestlige Frankrig. Smukke Mérignac er beliggende lige vest for storbyen Bordeaux i regionen Nouvelle-Aquitaine, og her venter kulturelle og historiske seværdigheder samt sjove aktiviteter for store og små. Med Sixt billeje i Mérignac får du plads til hele rejseselskabet og bagagen, og egen bil betyder, at du slipper for at skulle lade din rejserute bestemme af offentlige transportmidler. Lad Sixt blive din professionelle biludlejer under opholdet, og nyd høj kvalitet og fremragende service på bilrejsen i det sydlige Frankrig.

 
 • Bordeaux Lufthavn
  Avenue René Cassin
  33700 Merignac

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30
  Book ved denne station

 • Bordeaux Lufthavn

  Sixt Billeje
  Avenue René Cassin
  33700 Merignac

  Ma. - Sø.07:00 - 23:30
  Helligdag07:00 - 23:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Mérignac

Sixt Biludlejning i Mérignac

Charmerende Mérignac er en forstad til storbyen Bordeaux, og det er et fremragende udgangspunkt for en spændende og hyggelig ferie eller behagelig forretningsrejse i regionen. Hvis du besøger området på en familieferie, er det oplagt at køre til den zoologiske have Bordeaux Pessac, hvor I kan opleve alt fra giraffer og løver til pandaer og ulve, og den vininteresserede vil elske et besøg ved nogle af områdets mange historiske vinslotte såsom Chateau Les Carmes Haut-Brion. Gør også gerne brug af Sixt billeje i Mérignac til at udforske spændende Bordeaux, der blandt andet er kendt for sin smukke gotiske katedral Saint-André og betagende plads Place de la Bourse med den enorme reflekterende pool.

Skræddersy billeje i Mérignac helt efter dine drømme hos Sixt

Det er nemt og praktisk at leje en premium bil hos en Sixt biludlejning i Mérignac. Du bestemmer dig for din foretrukne bilkategori på rejsen og booker enkelt i Sixt-appen, på websiden eller ved at gribe telefonen og ringe til Sixts medarbejderteam. Du kan naturligvis også tage direkte til kontoret i Mérignac, men fordelen ved at bestille på forhånd er, at både lejekontrakten og udlejningsbilen ligger klar ved din ankomst til afdelingen. Således sparer du tid og kan komme ud på de sydfranske veje lidt hurtigere. Sortimentet af premium biler dækker biler i diverse design og størrelser, og de kommer alle fra pålidelige bilproducenter såsom BMW, Peugeot, Audi og Mercedes-Benz. En rummelig og komfortabel SUVer eller stationcar kan for eksempel være ideel til dig, der skal rejse med hele familien, mens en moderne og praktisk økonomibil måske lige er noget, hvis du vil holde dig til et lavere budget. Hos Sixt finder du helt enkelt udlejningsbiler til alle rejsende, og du kan desuden skræddersy bestillingen med tilbehør såsom GPS-navigation, kasko-forsikring eller en autostol til den yngste. Vi glæder os til at byde dig varmt velkommen til Mérignac og forkæle dig på bilrejsen i det skønne område.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice