Billeje
Marcq en Baroeul
Oversæt
Frankrig // Marcq en Baroeul
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Marcq-en-Baroeul: Sixt biludlejning online booking

Sixt-teamet står klar til at tage imod din ved din valgte biludlejning i Marcq-en-Baroeul, så du vil kunne begynde bileventyret i det nordlige Frankrig lidt hurtigere. Marcq-en-Baroeul er en forstad til smukke Lille, og den charmerende lille by tilbyder besøgende et afslappet tempo, interessante seværdigheder og fredelige naturomgivelser. Det er en rigtig god idé at vælge billeje hos en Sixt-afdeling i Marcq-en-Baroeul, da du frit vil kunne køre på opdagelse i regionen og tage på sjove udflugter, når du har lyst. Gennemse Sixts udbud af kvalitetsbiler og udstyr med det samme, og foretag dit valg til den skønne bilrejse i Nordfrankrig.

 
 • Marcq-en-Baroeul
  67 avenue de Flandre
  59700 Marcq en Baroeul

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 13:00
   14:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Marcq-en-Baroeul

  Sixt Billeje
  67 avenue de Flandre
  59700 Marcq en Baroeul

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 13:00
   14:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Marcq-en-Baroeul

Når du lejer en komfortabel Sixt-bil i skønne Marcq-en-Baroeul, behøver du ikke at lade dig begrænse til lokalområdet under opholdet, du har alle muligheder for eventyr og sjove roadtrips til nærliggende byer og seværdigheder. Marcq-en-Baroeul er blandt andet hjemsted for det livlige torv Place du Général-de-Gaulle, det fascinerende Musée de la Résistance bygget til ære for områdets modstandskæmpere under verdenskrigene samt flere gode golfbaner og en racerbane. Når du får lyst til at køre på opdagelse i regionen, kan du udnytte Sixt billeje i Marcq-en-Baroeul til at besøge charmerende Lille, hvor du ikke bør gå glip af det imponerende kunstmuseum Palais des Beaux, men du har heller ikke langt til smukke landskaber i Flandern eller den dejlige vestkyst.

Sixt har alt det nødvendige til bilrejsen i Nordfrankrig

Sixt er en førende biludlejningsudbyder med kontorer over det meste af verden. Med over 100 års erfaring fra branchen har vi gjort brug af vores ekspertise til at kunne tilbyde dig personlig service, prisvenligt tilbehør og udlejningsbiler af høj kvalitet. Du kan vælge din drømmebil ved din foretrukne Sixt biludlejning i Marcq-en-Baroeul ud fra et bredt sortiment af premium biler, der blandt andet rummer smarte økonomibiler, luksus-sportsvogne, rummelige minibusser og stationcars samt moderne SUVer. Når du har bestemt dig, bestiller du enkelt din premium bil telefonisk eller via bestillingsdelen i appen eller på websiden, hvor du også kan tillægge ekstraudstyr såsom autostole, yderligere forsikringer og GPS-navigation. Vær blot opmærksom på, at din bestilling hos Sixt ikke dækker en specifik bil, men i stedet en hel bilkategori. Eftersom udbuddet varierer ved vores mange kontorer, kan vi altså ikke garantere en bestemt bil, men alle Sixts biler er topmoderne, serviceres og udskiftes ofte. Hos Sixt er du i trygge hænder på bilrejsen, og du kan fokusere helt på at nyde transporten rundt i det nordlige Frankrig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice