Billeje
Limoges
Oversæt
Frankrig // Limoges
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Limoges: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning står klar i Limoges, og filialen bringer dig i retning af det vestlige Frankrig. Her kan du se frem til et ophold, som byder på både hyggeligt byliv, autentisk atmosfære og skønne naturoplevelser. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Limoges er du ekstra godt rustet til at komme omkring på egen hånd. Måske skal du ud at opdage byens spændende historie og arkitektur, slappe af med vandreture i den nærliggende nationalpark eller besøge Cognac, som har lagt navn til drikken. Din billeje i Limoges kan bestilles her på hjemmesiden, med øjeblikkelig virkning.

 
 • Limoges Banegård
  8 Cours Gay Lussac
  87000 Limoges

  Ma.07:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Ti. - Lø.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Limoges Banegård

  Sixt Billeje
  8 Cours Gay Lussac
  87000 Limoges

  Ma.07:00 - 13:00
   14:00 - 19:00
  Ti. - Lø.08:00 - 13:00
   14:00 - 19:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Limoges

Med valget af Limoges har du et godt udgangspunkt for en alsidig i ferie i Frankrig. Vil du opleve byen fra dens bedste side, kan du med fordel besøge den store, gotiske katedral fra det 13. århundrede eller tage en slentretur over broen Martial, som kan spore sine rødder tilbage til romertiden. Derudover byder byen også på en flot botanisk have, som indbyder til ro, afslapning og hygge. Med billeje i Limoges via Sixt er det samtidig nemt at komme ud at opleve de omkringliggende områder. Er du glad for naturoplevelser, må du ikke snyde dig selv for at opleve Parque Natural Regional de Millevaches en Limousin, som ligger godt 40 km øst for byen. Her kan du glæde dig til alt lige fra vandreture til hyggelige skovture i det fri. Tager du i stedet turen mod vest, kommer du efter omtrent 100 km til et sted, som de fleste nok kan genkende, Cognac. Den franske brændevins hjemby er lidt af et must, når man er i området, og er I flere, der kan køre Sixtbilen, kan du måske også få chancen for at nyde et glas eller to, inden turen atter går hjemad til Limoges.

Bragende godt udvalg hos Sixt

Billeje i Limoges er et prisvenligt alternativ, når du vælger en stor aktør som Sixt Biludlejning, der har ført an på markedet gennem en menneskealder og altid har været drevet af lysten til at levere førsteklasses biler til gode priser for samtlige rejsende, helt uden skjulte gebyrer. Du finder flere af vores kontorer i Brivela Gaillarde, hvor du kan leje en bil fra kategorier såsom personbiler, stationcars samt 4x4.På visse kontorer kan du også leje sportsvogne og cabrioleter. Er du vej på til Frankrig og vil leje en bil? Lad os høre fra dig allerede i dag.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice