Billeje i Lille

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Lille

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Lille Banegård Europe der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Lille

Sixt Biludlejning i Lille

Sixt Biludlejning i Lille

Hos Sixt Biludlejning i Lille finder du udlejningsbiler af en høj kvalitet til ethvert behov. Uanset om du rejser til Nordfrankrig i forbindelse med arbejde eller ferie, tilbyder vi økonomiske og komfortable biler, der højner køreglæden og de gode oplevelser på din rejse gennem dette vidunderlige landskab med de utallige seværdigheder.Er du interesseret i billeje i Lille, kan du kigge nærmere på vores forskellige stationer. Her får du også en oversigt over de forskellige udlejningstilbud, der spænder over kategorier såsom cabrioleter, stationcars, økonomibiler og varevogne. Husk, at du booker ud fra kategorier og ej specifikke bilmodeller. Du kan også tilvælge ekstraudstyr. Måske drømmer du om en udlejningsbil med automatgear, en autostol eller måske GPS navigation, så kørekomforten får et ekstra nøk opad. Fortæl os, hvad du har behov for, så vi sammen kan sammensætte en attraktiv udlejningspakke. Måske skal du ud at opleve Lilles kirker og museer, eller måske skal du ud at smage på det franske køkken.
Lej en bili Nordfrankrig

Lej en bili Nordfrankrig

I Nordfrankrig befinder du dig midt i Europa. Her er der ikke langt til en række fremtrædende byer. Samtidig befinder du dig i et yderst naturskønt område med marker, så langt øjet rækker, og den engelske kanal lige nord for Lille. Det er med andre ord smart at være godt kørende, hvis du skal rundt til flere virksomhedsbesøg eller gerne vil nå at opleve en masse på din ferie.
Nyd udsigten langs kysten

Nyd udsigten langs kysten

Mange turister tager til Nordfrankrig for at komme ud til havet. Med en udlejningsbil fra Sixt billeje i Lille kan du køre langs kysten ud til den engelske kanal. Dette områder emmer af historie, som ikke kun vedrører Frankrig, men hele Europa. Det var nemlig langs denne kyst, at de engelske og amerikanske soldater gik i land på D dagen i 1944. Et historisk vendepunkt. Langs kysten finder du talrige mindesmærker og museer, der giver dig en helt ny dimension til din historieviden fra skoletiden.
Handelscentrummet og kulturbyen Lille

Handelscentrummet og kulturbyen Lille

Lille er et vigtigt erhvervscentrum i det nordligste Frankrig. Har du en pause i dit forretningsprogram, eller holder du ferie i Lille, anbefaler vi dig at besøge Lilles domkirke Basilica of Notre Dame de la Treille og byens citadel. Det er ligeledes en sand fornøjelse at bevæge sig rundt i den gamle bydel med et middelalder touch. Med biludlejning i Lille ser vi frem til at gøre dig godt kørende i Frankrig.
Show more
Godt at vide når du lejer i Lille
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Lille?
For at leje bil hos SIXT i Lille skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Lille.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Lille?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Lille. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 3056 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
FAQs om lejemål i Lille
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Lille?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Lille?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Lille?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?