Billeje
Levallois-Perret
Oversæt
Frankrig // Levallois-Perret
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Levallois-Perret: Sixt biludlejning online booking

Start bilrejsen lige nord for Frankrigs hovedstad, når du lejer en premium Sixt-bil ved en biludlejning i Levallois-Perret. Du finder Levallois-Perret nordvest for det centrale Paris, hvilket betyder, at du er tæt på verdensberømte seværdigheder og fantastiske butikker, men at du ikke starter ud midt i metropolens mylder og trængsel. Med Sixt billeje i Levallois-Perret kan du tage på opdagelse, når det passer dig, og du kan holde pauser, hvis du vil fotografere eller fylde energidepoterne op. Friheden, du opnår med en Sixt-bil, vil give hele din ferie eller forretningsrejse et løft.

 
 • Levallois-Perret Clichy
  83 Rue du Président Wilson
  92300 Levallois-Perret

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Levallois-Perret Clichy

  Sixt Billeje
  83 Rue du Président Wilson
  92300 Levallois-Perret

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Levallois-Perret

Når du planlægger et besøg i hyggelige og stilfulde Levallois-Perret, er det oplagt at gå en tur i områdets dejlige Parc de la Planchette, hvis vejret tillader det, eller du kan tage hele familien med til det interessante akvarium og museum Maison de la Peche et de la Nature, som er specialiseret i forskellige fiskearter. Besøg også gerne den lille ø Ile de la Jatte midt i Seinen, eller kryds floden over til spændende La Defence, som er kendt for sin moderne arkitektur og gode shoppingmuligheder. Med en bil under opholdet kan du desuden opleve skønne Nordfrankrig på den bedste måde. Kør direkte til Paris' fantastiske seværdigheder såsom smukke Sacré Coeur i Montmartre eller Disneyland øst for storbyen, når du vælger Sixt billeje i Levallois-Perret. Hvis det er første gang, du besøger området, bør du ikke snyde dig selv for en tur sydpå til det enestående Versailles-slot med de smukke omgivende haver.

Opdag Frankrig med en egen premium udlejningsbil fra Sixt

Sixt lover stor fleksibilitet og frihed til dit ophold, så du kan bestemme rejseruten og slipper for at skulle trænges med andre rejsende under opholdet. Book din bil på forhånd ved din Sixt biludlejning i Levallois-Perret, hvis du vil spare tid ved kontoret og kunne begynde bileventyret lidt hurtigere. Flere af vores afdelinger giver desuden muligheden for at afhente eller returnere din premium Sixt-bil uden for åbningstid. Gennemse Sixts brede udvalg af kvalitetsbiler på websiden eller i Sixt-appen, og bestem dig for, om du foretrækker en smart og kompakt økonomibil, eller om du måske er på udkig efter en rummelig stationcar eller luksus-sportsvogn. Form også gerne billejen yderligere efter dine ønsker og krav med ekstraudstyr, herunder GPS-navigation og autostole eller praktiske tjenester såsom forsikringsdækning af flere førere på bilrejsen. Foretag din bestilling af drømmebilen og tilbehøret i dag, så forbereder Sixt-teamet i Levallois-Perret udlejnigsbilen og lejekontrakten for din ankomst.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice