Billeje i Lesquin

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Lesquin

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Lille Lesquin Lufthavn der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Lesquin

Sixt Biludlejning i Lesquin

Sixt Biludlejning i Lesquin

Lad bilrejsen starte ved en Sixt biludlejning i Lesquin, hvis du skal på ferie eller forretningsrejse i det nordlige Frankrig. En Sixt-bil giver dig en frihed og komfort på rejsen, som du ikke får med offentlige transportmidler, og med en bil i det nordlige Frankrig har du ikke langt til smukke byer, skønne seværdigheder og naturoplevelser. Det er hurtigt og enkelt at bestille Sixt billeje i Lesquin, som du kan gøre telefonisk ved Sixt-teamet eller online via websiden eller i Sixt-appen. Her kan du sammenligne bilernes egenskaber og priser, inden du booker den helt rigtige bil for dig og dit rejseselskab.Nyd transporten rundt i det nordlige Frankrig, når du booker et premium køretøj hos Sixt. Selvom Lesquin ikke dækker et stort areal, vil du finde mange sjove aktiviteter og oplevelser i området. For en adrenalinpumpende oplevelse kan du for eksempel sætte kurs mod Weembi Simulateur de Chute Libre, som er en indendørs-simulator for faldskærmsudspring, og den aktive rejsende vil elske et besøg ved Whats Up, hvor man kan udfordre sig selv gennem klatring. Med Sixt billeje i Lesquin er det også oplagt at køre op til den smukke by Lille, hvis gamle bydel med de små snoede gader og hyggelige butikker samt det interessante museum Palais des Beaux for europæisk kunst er et besøg værd. Lad fantasien få frit løb, når du planlægger din spændende bilrejse i Nordfrankrig.
Hos Sixt finder du drømmebilen til en konkurrencedygtig pris

Hos Sixt finder du drømmebilen til en konkurrencedygtig pris

Uanset om du planlægger en ferie eller forretningsrejse alene, eller om du skal afsted med hele familien eller vennegruppen, finder du en premium bil hos Sixt, der kan dække dine behov. Book for eksempel en moderne stationcar eller SUV, hvis du ønsker godt med plads til rejsende og bagage, eller lej en smart og komfortabel økonomibil, der tager dig direkte til forretningsmødet eller seværdighederne. Når du bestiller en preimuim Sixt-bil ved en af vores biludlejninger i Lesquin, bliver din rejse fleksibel og helt i dit tempo, og du vil kunne nyde komforten ved en moderne bil, der blandt andet har klimaanlæg og manuelt gear eller automatgear efter dit ønske. Sixt giver dig også muligheden for at skræddersy bestillingen med blandt andet autostole eller GPS-navigation, og hvis du ønsker yderligere tjenester, kan du for eksempel tilføje kasko-forsikring eller registrering af flere førere under opholdet. Vi glæder os til at byde dig velkommen til afdelingen i Lesquin og til at få dig bag rattet i en af vores mange kvalitetsbiler.
Show more
Godt at vide når du lejer i Lesquin
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Lesquin?
For at leje bil hos SIXT i Lesquin skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Lesquin.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Lesquin?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Lesquin. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 1115 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
FAQs om lejemål i Lesquin
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Lesquin?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Lesquin?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Lesquin?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Lesquin

Vis mere