Billeje
Lesquin
Oversæt
Frankrig // Lesquin
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lesquin: Sixt biludlejning online booking

Lad bilrejsen starte ved en Sixt biludlejning i Lesquin, hvis du skal på ferie eller forretningsrejse i det nordlige Frankrig. En Sixt-bil giver dig en frihed og komfort på rejsen, som du ikke får med offentlige transportmidler, og med en bil i det nordlige Frankrig har du ikke langt til smukke byer, skønne seværdigheder og naturoplevelser. Det er hurtigt og enkelt at bestille Sixt billeje i Lesquin, som du kan gøre telefonisk ved Sixt-teamet eller online via websiden eller i Sixt-appen. Her kan du sammenligne bilernes egenskaber og priser, inden du booker den helt rigtige bil for dig og dit rejseselskab.

 
 • Lille Lesquin Lufthavn
  Route de l'Aéroport
  59810 Lesquin

  Ma. - Fr.07:30 - 22:00
  Lø.08:00 - 15:00
  Sø.15:00 - 22:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Lille Lesquin Lufthavn

  Sixt Billeje
  Route de l'Aéroport
  59810 Lesquin

  Ma. - Fr.07:30 - 22:00
  Lø.08:00 - 15:00
  Sø.15:00 - 22:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Lesquin

Nyd transporten rundt i det nordlige Frankrig, når du booker et premium køretøj hos Sixt. Selvom Lesquin ikke dækker et stort areal, vil du finde mange sjove aktiviteter og oplevelser i området. For en adrenalinpumpende oplevelse kan du for eksempel sætte kurs mod Weembi Simulateur de Chute Libre, som er en indendørs-simulator for faldskærmsudspring, og den aktive rejsende vil elske et besøg ved Whats Up, hvor man kan udfordre sig selv gennem klatring. Med Sixt billeje i Lesquin er det også oplagt at køre op til den smukke by Lille, hvis gamle bydel med de små snoede gader og hyggelige butikker samt det interessante museum Palais des Beaux for europæisk kunst er et besøg værd. Lad fantasien få frit løb, når du planlægger din spændende bilrejse i Nordfrankrig.

Hos Sixt finder du drømmebilen til en konkurrencedygtig pris

Uanset om du planlægger en ferie eller forretningsrejse alene, eller om du skal afsted med hele familien eller vennegruppen, finder du en premium bil hos Sixt, der kan dække dine behov. Book for eksempel en moderne stationcar eller SUV, hvis du ønsker godt med plads til rejsende og bagage, eller lej en smart og komfortabel økonomibil, der tager dig direkte til forretningsmødet eller seværdighederne. Når du bestiller en preimuim Sixt-bil ved en af vores biludlejninger i Lesquin, bliver din rejse fleksibel og helt i dit tempo, og du vil kunne nyde komforten ved en moderne bil, der blandt andet har klimaanlæg og manuelt gear eller automatgear efter dit ønske. Sixt giver dig også muligheden for at skræddersy bestillingen med blandt andet autostole eller GPS-navigation, og hvis du ønsker yderligere tjenester, kan du for eksempel tilføje kasko-forsikring eller registrering af flere førere under opholdet. Vi glæder os til at byde dig velkommen til afdelingen i Lesquin og til at få dig bag rattet i en af vores mange kvalitetsbiler.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice