Billeje
Les Ulis
Oversæt
Frankrig // Les Ulis
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Les Ulis: Sixt biludlejning online booking

Start ud ved en Sixt biludlejning i Les Ulis, hvis du planlægger en rejse i det nordlige Frankrig. Les Ulis ligger ca. 20 kilometer sydvest fra centrale Paris og tæt på nogle af regionens skønneste naturområder. Det er en rigtig god idé at vælge billeje med Sixt i Les Ulis, hvis du vil kunne nyde muligheden for at køre på opdagelse i dit eget tempo i stedet for at skulle lade din ferie eller forretningsrejse forme sig efter offentlige transportmidler. Hos professionelle Sixt nyder ud altid konkurrencedygtige priser på kvalitetsbiler, der kommer i forskellige størrelser og designs.

 
 • Les Ulis/Villebon-sur-Yvette
  15 Avenue de la Baltique
  91140 Villebon-sur-Yvette

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:30
  Lø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Les Ulis/Villebon-sur-Yvette

  Sixt Billeje
  15 Avenue de la Baltique
  91140 Villebon-sur-Yvette

  Ma. - Fr.08:00 - 12:30
   13:30 - 18:30
  Lø.09:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Les Ulis

Når du lejer en premium Sixt-bil i Les Ulis, åbner du op for muligheder på rejsen. Fra vores kontorer har du hverken langt til verdensberømte seværdigheder i nærliggende byer eller fredelige og smukke naturområder lige rundt om hjørnet. Med Sixt billeje i Les Ulis er det naturligvis oplagt at besøge den romantiske hovedstad med de mange kendte seværdigheder såsom Eiffeltårnet, charmerende Montmartre og Sacre-Ceour samt kunstmuseet Le Louvre, men gå endelig heller ikke glip af et besøg ved det intet mindre end enestående Versailles-slot og de omgivende haver cirka 20 kilometer nordvest for Les Ulis. Hvis du søger naturoplevelser under opholdet, ligger Les Ulis kort køreafstand fra den vidunderlige skov Rambouillet og naturparken Haute Vallée de Chevreuse, som begge tilbyder mange vandreruter blandt søer, vandfald og dyreliv.

Sixt fokuserer på dine drømme og behov på bilrejsen i dejlige Frankrig

Det er let at leje en premium Sixt-bil i Les Ulis. Book via websiden eller Sixt-appen, grib telefonen, og ring til Sixts medarbejderteam, eller duk op ved dit foretrukne kontor. Fordelen ved at forhåndsbestille er dog, at bilnøglerne og lejekontrakten venter på dig ved din ankomst og du således sparer tid ved afdelingen. Hos Sixts biludlejninger i Les Ulis kan du både bestille premium biler såsom moderne økonomibiler, rummelige stationcars og minibusser og smarte sportsvogne, men du finder også et bredt udbud af tjenester og ekstraudstyr. Let for eksempel navigeringen på turen med praktisk GPS-navigation eller book en komfortabel autostol, der sikrer barnets tryghed på ferien. Du har også blandt andet mulighed for at få flere navne registreret på lejekontrakten, hvis I vil have mulighed for at afløse hinanden med kørslen, eller du kan tilføje ubegrænset kilometertal, hvis du vil slippe for at skulle holde styr på, hvor langt du har køre med Sixt-bilen. Mulighederne er mange for at skræddersy Sixt billeje helt efter dine behov og ønsker.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice