Billeje i Le Mans

 

Mest populære i Le Mans

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Le Mans Banegård TGV der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Le Mans

Sixt Biludlejning i Le Mans

Sixt Biludlejning i Le Mans

Lej en bil hos os i dag og lad bilrejsen udgå fra Sixt Biludlejning i Le Mans. Byen Le Mans er beliggende i det nordvestlige Frankrig, nærmere betegnet mellem Paris og Nantes. Måske er byen mest kendt for det årlige 24 timers motorløb, som køres på Circuit de la Sarthe, men Le Mans tilbyder meget mere end dette. Udforsk byens mange seværdigheder og museer, besøg de smukke nationalparker i nærheden af Le Mans eller tag en dagstur til Byernes By, vidunderlige Paris. Der er uanede muligheder med en komfortabel Sixtbil på rejsen. Bestil din foretrukne bil her og nu, så vi har klargjort den til ankomsten.Smukke landskaber og masser af seværdigheder gør Le Mans til en fantastisk destination. Lad udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Le Mans føre dig til interessante attraktioner og udforsk denne nordfranske by og dens omgivelser. Når du er i Le Mans, bør du besøge nogle af byens imponerende historiske seværdigheder, såsom domkirken St. Julien Le Mans eller den romerske mur. Du kan også nyde den skønne Jardin des Plantes du Mans eller besøge Musée des 24 Heures du Mans for at lære mere om motorsporten. Hvis du er i Le Mans i de varmere måneder, skal du sørge for at se det imponerende La Nuit des Chimères lysshow. Med Sixt billeje i Le Mans har du desuden mindre end en times kørsel til Paris og kan derfor nemt tage på en dagstur til hovedstaden. Nyd Paris mange museer, f.eks. Louvre, Montmartre, Eiffeltårnet og Triumfbuen for blot at nævne en lille del af dette overflødighedshorn af seværdigheder.
Førsteklasses udlejningsbiler hos Sixt i Le Mans

Førsteklasses udlejningsbiler hos Sixt i Le Mans

Uanset dit budget, rejseselskab eller planer finder du en passende udlejningsbil ved Sixtkontoret i Le Mans. Du kan bl.a. reservere en smart og komfortabel økonomibil eller en prisvenlig og moderne stationcar til turen, men vær blot opmærksom på, at Sixt ikke kan garantere dig en specifik bilmodel. Du er dog altid garanteret et tilsvarende køretøj inden for din valgte bilkategori, og alle Sixts biler er af meget høj kvalitet. Billeje i Le Mans giver dig mulighed for at opleve Frankrigs topdestinationer på egen hånd, så forbedr biloplevelsen med nyttigt ekstraudstyr, såsom kaskobeskyttelse, registrering af flere førere, en autostol, GPS navigation, ubegrænset kilometertal og meget andet nyttigt til turen. Du booker online, via Sixt app'en i din smartphone eller ved at ringe direkte til Sixtteamet her på kontoret.
Show more

Godt at vide når du lejer i Le Mans

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Le Mans?
For at leje bil hos SIXT i Le Mans skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Le Mans.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Le Mans?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Le Mans. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 576 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Køretøjet
(4,8)

FAQs om lejemål i Le Mans

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Le Mans?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Le Mans?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Le Mans?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Le Mans

Vis mere