Billeje
Le Mans
Oversæt
Frankrig // Le Mans
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Le Mans: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos os i dag og lad bilrejsen udgå fra Sixt Biludlejning i Le Mans. Byen Le Mans er beliggende i det nordvestlige Frankrig, nærmere betegnet mellem Paris og Nantes. Måske er byen mest kendt for det årlige 24 timers motorløb, som køres på Circuit de la Sarthe, men Le Mans tilbyder meget mere end dette. Udforsk byens mange seværdigheder og museer, besøg de smukke nationalparker i nærheden af Le Mans eller tag en dagstur til Byernes By, vidunderlige Paris. Der er uanede muligheder med en komfortabel Sixtbil på rejsen. Bestil din foretrukne bil her og nu, så vi har klargjort den til ankomsten.

 
 • Le Mans Banegård TGV
  Place du 8 Mai 1945
  72000 Le Mans

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Sø.14:30 - 19:00
  Helligdag14:30 - 19:00
  Book ved denne station

 • Le Mans Banegård TGV

  Sixt Billeje
  Place du 8 Mai 1945
  72000 Le Mans

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Sø.14:30 - 19:00
  Helligdag14:30 - 19:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Le Mans

Smukke landskaber og masser af seværdigheder gør Le Mans til en fantastisk destination. Lad udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Le Mans føre dig til interessante attraktioner og udforsk denne nordfranske by og dens omgivelser. Når du er i Le Mans, bør du besøge nogle af byens imponerende historiske seværdigheder, såsom domkirken St. Julien Le Mans eller den romerske mur. Du kan også nyde den skønne Jardin des Plantes du Mans eller besøge Musée des 24 Heures du Mans for at lære mere om motorsporten. Hvis du er i Le Mans i de varmere måneder, skal du sørge for at se det imponerende La Nuit des Chimères lysshow. Med Sixt billeje i Le Mans har du desuden mindre end en times kørsel til Paris og kan derfor nemt tage på en dagstur til hovedstaden. Nyd Paris mange museer, f.eks. Louvre, Montmartre, Eiffeltårnet og Triumfbuen for blot at nævne en lille del af dette overflødighedshorn af seværdigheder.

Førsteklasses udlejningsbiler hos Sixt i Le Mans

Uanset dit budget, rejseselskab eller planer finder du en passende udlejningsbil ved Sixtkontoret i Le Mans. Du kan bl.a. reservere en smart og komfortabel økonomibil eller en prisvenlig og moderne stationcar til turen, men vær blot opmærksom på, at Sixt ikke kan garantere dig en specifik bilmodel. Du er dog altid garanteret et tilsvarende køretøj inden for din valgte bilkategori, og alle Sixts biler er af meget høj kvalitet. Billeje i Le Mans giver dig mulighed for at opleve Frankrigs topdestinationer på egen hånd, så forbedr biloplevelsen med nyttigt ekstraudstyr, såsom kaskobeskyttelse, registrering af flere førere, en autostol, GPS navigation, ubegrænset kilometertal og meget andet nyttigt til turen. Du booker online, via Sixt app'en i din smartphone eller ved at ringe direkte til Sixtteamet her på kontoret.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice