Billeje
Le Havre
Oversæt
Frankrig // Le Havre
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Le Havre: Sixt biludlejning online booking

Havnebyen Le Havre ligger ved Frankrigs nordvestlige kyst, og hos filialen Sixt Biludlejning Le Havre kan du afhente din foretrukne bil til ferien eller forretningsrejsen. I området venter der smukke strande og klipper langs kysten mod Den Engelske Kanal, og du kan nemt udforske egnens fascinerende historie og spændende seværdigheder i din Sixtbil med ubegrænset kilometertal. Bestil en udlejningsbil via Sixts hjemmeside eller tag telefonen og ring til Sixtteamet, som desuden hjælper dig med at tilføje ekstraudstyr og gerne giver tips omkring Le Havre som destination. Hvis du skal på ferie eller forretningsrejse i Le Havre, så lad et af verdens største biludlejningsselskaber blive din samarbejdspartner.

 
 • Le Havre Centre/Cruise Term.
  87 Quai de Southampton
  76600 Le Havre

  Ma. - Fr.08:30 - 12:30
   14:00 - 18:00
  Lø.08:30 - 12:30
   14:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Le Havre Centre/Cruise Term.

  Sixt Billeje
  87 Quai de Southampton
  76600 Le Havre

  Ma. - Fr.08:30 - 12:30
   14:00 - 18:00
  Lø.08:30 - 12:30
   14:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Le Havre

Le Havre ligger ved udmundingen af floden Seine og har en af de travleste havne i Europa. Store dele af byen blev genopbygget efter de massive ødelæggelser under Anden Verdenskrig, og mange af byens betonbygninger er i dag med på UNESCO's Verdensarvsliste. Med billeje i Le Havre kan du bl.a. besøge byens Museum for Moderne Kunst, tage et smut forbi Le Havre Katedral eller gå en tur i Parc de Rouelles. Historiefans bør besøge vigtige pladser i Normandiet fra Anden Verdenskrig og de allieredes ankomst i området på Ddag i 1944, såsom den betagende amerikanske kirkegård Colleville sur Mer og den berømte Omaha Beach. Gommerville er et besøg værd grundet det imponerende Château de Filieres fra 1700tallet med flot arkitektur. Du kan også lade udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Le Havre føre dig over den smukke Pont de Normandie til nærliggende Honfleur eller planlægge et besøg i Beuvron med de smukke bindingsværkshuse. Endelig kan du sætte kurs mod de charmerende badebyer som Deauville og Trouville, hvis vejret er med dig, ligesom du kan tage børnene med i Lisieux' zoologiske have. Kun fantasien sætter grænser, når rejsen går til Le Havre.

Har du brug for ekstraudstyr, er vi på sagen!

Når du lejer en bil hos Sixt i Le Havre, gør du dig selv uafhængig af offentlige transportmidler, hvilket kan give en stor frihed. Sixt Biludlejning i Le Havre tilbyder dig bl.a. moderne og komfortable stationcars, økonomibiler og 4x4. Alle vores biler er vedligeholdte og af højeste kvalitet. Vælg din foretrukne udlejningsbil og optimér bilrejsen ved at tilvælge tjenester såsom ubegrænset kilometertal eller en passende kaskobeskyttelse. Der er også masser af valgmuligheder inden for ekstraudstyr. Ønsker du billeje i Le Havre, så vælg os og nå nemt rundt i Nordfrankrig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice