Billeje
Le Creusot
Oversæt
Frankrig // Le Creusot
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Le Creusot: Sixt biludlejning online booking

Når du lejer en bil ved en Sixt biludlejning i Le Creusot, vil du kunne glæde dig over et højt komfortniveau og masser af frihed til at tage på opdagelse under opholdet i Frankrig. Le Creusot er beliggende i den skønne vinregion Bourgogne i den østlige del af landet, og her venter masser af seværdigheder og oplevelser for besøgende. Lad dig ikke begrænse af offentlige transportmidler på din rejse, og vælg i stedet Sixt billeje i Le Creusot. Hos Sixt kan du vælge mellem et hav af prisvenlige kvalitetsbiler og ekstraudstyr, der vil gøre transporten nem og behagelig.

 
 • Le Creusot Banegård TGV
  Avenue de l'Europe
  71210 Torcy

  Ma. - Fr.06:30 - 18:30
  Lø.06:30 - 14:00
  Book ved denne station

 • Le Creusot Banegård TGV

  Sixt Billeje
  Avenue de l'Europe
  71210 Torcy

  Ma. - Fr.06:30 - 18:30
  Lø.06:30 - 14:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Le Creusot

Hvis du planlægger et besøg i den naturskønne region Bourgogne, vil du ikke fortryde at vælge Sixt billeje i Le Creusot. Med din egen bil bliver det enkelt at komme direkte til seværdighederne, og du vil tilmed kunne opdage mere afsidesliggende områder, hvor busser og tog ikke kører til. Hvis du skal afsted med hele familien, er det oplagt at besøge forlystelsesparken Parc des Combes, der kan underholde folk af alle aldre og som er kendt for sit turisttog, eller så kan du køre på opdagelse blandt nogle af de mange søer, der omgiver byen for at prøve sjove sejlsportsaktiviteter eller slappe af. Hvis du vil opdage storbyer i området, kan du tage køreturen op til Dijon, der er kendt for sin imponerende arkitektur, som blandt andet kan ses i den gotiske kirke Notre Dame og det enorme Burgundy-palads.

Det er nemt og hurtigt at booke drømmebilen hos Sixt

Du vil helt sikkert kunne finde det helt rigtige køretøj hos Sixt til din ferie eller forretningsrejse i Le Creusot. Vores varierede sortiment rummer blandt andet premium økonomibiler, stationcars og sportsvogne fra verdensberømte bilproducenter såsom BMW, Mercedes-Benz og Audi, og det er helt op til dig, om du ønsker bilen for en dag eller en længere periode. Hvis du skulle få brug for tilbehør, herunder GPS-navigation eller en autostol, eller hvis du ønsker at tegne yderligere forsikringer såsom dækning af flere førere, er det også enkelt at tilføje til billeje. Sixt har givet dig flere muligheder for at booke Sixt-bilen, så du kan foretage din bestilling på den måde, der bedst passer dig. Grib telefonen og ring til os, hvis du foretrækker at tale med en medarbejder, eller gennemse udbuddet og book drømmebilen i Sixt-appen eller online. Vær også opmærksom på, at flere af Sixts kontorer giver dig fuld fleksibilitet med muligheden for at afhente eller returnere bilen uden for åbningstid. Ved din Sixt biludlejning i Le Creusot venter et venligt og hjælpsomt Sixt-team på at tage imod dig og give dig en fremragende start på bileventyr i det østlige Frankrig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice