Billeje
Languedoc-Roussillon
Oversæt
Frankrig // Languedoc-Roussillon
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Languedoc-Roussillon: Sixt biludlejning online booking

Få mest muligt ud af dit ophold i det sydlige Frankrig ved at leje en Sixt-bil ved din foretrukne biludlejning i området Languedoc-Roussillon. Når du booker et køretøj til ferien eller forretningsrejsen, slipper du for at skulle tage rundt med bus eller tog i den skønne region, og du kan opdage alt det, Languedoc-Roussillon har at byde på i dit eget tempo. I forbindelse med Sixt billeje i Languedoc-Roussillon nyder du konkurrencedygtige priser på et bredt udbud af kvalitetbiler samt muligheden for at skræddersy bestillingen, så den er optimal for din rejse. Du finder de mange tilgængelige bilkategorier på Sixts webside eller i appen, hvor du kan skabe dig et overblik, inden du booker din premium bil.

 
 • Beziers Banegård
  14 Boulevard de Verdun
  34500 Beziers

  Ma. - Lø.09:00 - 17:30
  Helligdag09:00 - 17:30
  Book ved denne station

 • Beziers Banegård

  Sixt Billeje
  14 Boulevard de Verdun
  34500 Beziers

  Ma. - Lø.09:00 - 17:30
  Helligdag09:00 - 17:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Languedoc-Roussillon

Den historiske og naturskønne kystregion Languedoc-Roussillon er beliggende i det sydlige Frankrig og strækker sig fra bjergkæden Pyrenæerne og grænsen med Spanien mod vest til regionen Provence mod øst. Du vil ret hurtigt mærke, at der er meget at foretaget sig i området med udlejningsbilen, og du oplever ingen begrænsninger for transporten med Sixt. Tag for eksempel køreturen fra din Sixt biludlejning i regionen Languedoc-Roussillon til den charmerende by Montpellier, hvor du kan besøge den gotiske katedral Saint-Pierre fra 1300-tallet eller det imponerende kunstmuseum Musée Fabre, eller udnyt Sixt-bilen til at opdage nogle af regionens mest vidunderlige sandstrande såsom den fredelige Espiguette, der er omgivet af sanddyner, og den skønne bugt Vias Plage med det varme vand. Den historieinteresserede vil også elske et besøg ved Nimes velbevarede amfiteater eller det middelalderlige citadel Cité de Carcassonne, som er på UNESCO's verdensarvsliste.

Professionelle Sixt forsyner dig med den perfekte bil til bilrejsen i Languedoc-Roussillon

Nu kan du tage med Sixt på en behagelig og fleksibel bilrejse i det sydlige Frankrig. Gennemse udbuddet af førsteklasses udlejningsbiler på vores webside eller i den brugervenlige app, og bestem dig for, om det er en moderne og pålidelig stationcar, økonomibil, sportsvogn eller SUV'er du har brug for på rejsen. Din bestilling gælder en hel bilkategori, og dermed ikke et specifikt køretøj, men hos Sixt kommer du altid bag rattet i en premium udlejningsbil af høj kvalitet, der for nylig er blevet serviceret. Udover moderne køretøjer fra verdenskendte bilproducenter såsom BMW og Audi, giver Sixt billeje i Languedoc-Roussillon dig også mulighed for at bestille ekstraudstyr og tjenester, der kan forgylde din bilrejse yderligere. Bestil for eksempel en komfortabel autostol til barnet, tilføj dækning af yderligere en fører, eller bestil ubegrænset kilometertal for yderligere frihed. Flere af Sixts biludlejninger i Languedoc-Roussillon giver dig desuden muligheden for at afhente og returnere udlejningsbilen, når på døgnet det bedst passer dig. Glæd dig til en bilrejse præget af fleksibilitet og frihed, når du lejer via Sixt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice