Billeje
La Valette-du-Var
Oversæt
Frankrig // La Valette-du-Var
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i La Valette-du-Var: Sixt biludlejning online booking

Lej allerede i dag den helt rigtige bil til rejsen gennem Sydfrankrig og afhent den ved din udvalgte Sixt Biludlejning i La Valette Du Var. Sixt kan tilbyde dig et alsidigt sortiment af førsteklasses biler til favorable priser, og med udvalget af tilbehør har du altid gode muligheder for at skræddersy bestillingen helt efter dine behov og ønsker. La Valette Du Var ligger ca. 7 km nord for byen Toulon og 5 km fra Den Franske Riviera, der imponerer med sine sandstrande, skjulte bugter og gode muligheder for ren afslapning. Med Sixts billeje i La Valette Du Var bliver det helt op til dig, hvad der skal ske på netop din bilrejse.

 
 • La Valette-du-Var
  37 Avenue des Frères Lumière
  83160 La Valette-du-Var, Toulon

  Ma. - Fr.07:30 - 12:00
   14:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00
   14:30 - 18:30
  Book ved denne station

 • La Valette-du-Var

  Sixt Billeje
  37 Avenue des Frères Lumière
  83160 La Valette-du-Var, Toulon

  Ma. - Fr.07:30 - 12:00
   14:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 12:00
   14:30 - 18:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i La Valette Du Var

Når du inddrager et besøg hos et Sixtkontor i La Valette Du Var, har din rejse potentiale til at blive lidt mere fleksibel, afslappet og spændende. Sæt dig bag rattet i Sixtbilen og kør op til den dejlige have Jardin Remarquable de Baudouvin eller fortsæt op i bjergene for at tage hen til det smukke slot Château de Tourris. Det er også oplagt at anvende den lejede bil fra Sixt Biludlejning i La Valette Du Var til at opdage den dejlige kyststrækning. Tag for eksempel ned til stranden Plage du Monaco, der byder på blødt sand og klart vand, eller kør mod øst til den charmerende og mere populære Plage de Péno. Opdag også gerne den hyggelige og maleriske by Toulon, der er omgivet af bjerge, huser dejlige markeder og musikfestivaler om sommeren.

Lej en bil og få alle de muligheder, du drømmer om på rejsen

Det dybt professionelle Sixtteam tager godt imod dig ved dit foretrukne kontor i charmerende La Valette Du Var og overrækker bilnøglerne til din valgte udlejningsbil. Sixts billeje i La Valette Du Var giver dig ikke blot tilgang til et varieret udbud af premium udlejningsbiler, men du kan også frit vælge imellem praktisk ekstraudstyr og tjenester, hvis det er noget, du ønsker at få med i pakken. Via gode tilbud på bl.a. GPS navigation, autostole og registrering af flere navne på lejekontrakten kan du opnå en fantastisk køreoplevelse, samtidig med du frit udforsker det sydøstlige Frankrig. Vores mange moderne biler spænder fra komfortable økonomibiler og sportsvogne til robuste 4x4-er, og udlejningsbilerne gennemgår regelmæssigt syn for at sikre en høj kvalitet på alle parametre. Tag gerne kontakt til medarbejderteamet ved Sixt Biludlejning i La Valette Du Var.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice