Billeje i La Rochelle

 

Mest populære i La Rochelle

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved La Rochelle Banegård der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved La Rochelle

Sixt Biludlejning i La Rochelle

Sixt Biludlejning i La Rochelle

Er du vej til havnebyen La Rochelle i det nordvestlige Frankrig, får du muligvis brug for Sixt billeje, så du f.eks. kan tage turen ned langs kysten til Bordeaux og opleve det særegne miljø i denne egn. Med biludlejning i Rochelle bliver det også nemt at komme fra lufthavnen og banegården, så lej en bil hos os i dag og gør det nemt for dig selv.Via vores online booking kan du nemt overskue udvalget inden for billeje i La Rochelle. Gå blot ind under de enkelte stationer og find ud af, om du mon ønsker en stationcar, en sportsvogn, en cabriolet eller måske en økonomibil. Vi gør dog opmærksom på, at vi ikke kan garantere en specifik bilmodel, kun en specifik kategori. Teamet hos Sixt Biludlejning La Rochelle stræber også efter at imødekomme dine behov angående ekstraudstyr, såsom GPS navigation og autostole. Skal hele familien med på tur, kan du naturligvis også leje familiebiler med ekstra god plads. Rejser du alene, kan du finde en bil, der passer til lige netop dit behov.
La Rochelle på den franske Atlanterhavskyst

La Rochelle på den franske Atlanterhavskyst

Rejser du til La Rochelle, befinder du dig på den franske Atlanterhavskyst. Med udgangspunkt i Sixt billeje i La Rochelle, kan du frit køre op og ned langs kysten, hvor du finder brede sandstrande, badebyer og flotte solnedgange. Det kan også være,at du bare ønsker at blive i La Rochelle. I så fald anbefaler vi dig at besøge seværdigheder som den gamle havn eller Tour de la Lanterne. La Rochelle er en gammel og spændende havneby, som stadig lever i denne ånd.
Tag på udflugt til Île de Ré

Tag på udflugt til Île de Ré

Île de Réeren ø, der ligger en kort køretur nord for La Rochelle. Øen er værd at besøge for sin hyggelige fisker atmosfære samt det gamle fæstningsværk, der vidner om Frankrigs søfarts og krigsnation. Desuden kan du her på øen se, hvordan man høster salt fra havet til brug i det franske køkken.
Sixt Biludlejning hjælper dig til en god rejse

Sixt Biludlejning hjælper dig til en god rejse

Hos Sixt går vi op i at hjælpe vores kunder med at få det meste ud af deres ferie eller arbejdsrejse. Hos Sixt afdelingerne i La Rochelle gør vi dig køre klar, uanset om du skal ud af byen og holde badeferie ved Atlanterhavet, eller om du skal bo på et hotel inde i byen og bruge området som base til forretningsrejser. God rejse!
Show more

Godt at vide når du lejer i La Rochelle

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i La Rochelle?
For at leje bil hos SIXT i La Rochelle skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i La Rochelle.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i La Rochelle?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i La Rochelle. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 701 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

FAQs om lejemål i La Rochelle

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i La Rochelle?
Kan jeg booke et langtidslejemål i La Rochelle?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i La Rochelle?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in La Rochelle

Vis mere