Billeje
Guipavas
Oversæt
Frankrig // Guipavas
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Guipavas: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Guipavas huser premium udlejningsbiler til enhver rejsende i det nordvestlige Frankrig. Slip for at skulle være afhængig af busser eller tog på rejsen, og start eventyrene, når det passer dig. Guipavas er beliggende i departementet Bretagne og lige øst for centrale Brest. Når du besøger området med en Sixt-bil, har du fantastiske muligheder for at nyde den smukke vestkyst og tage på opdagelse i dit foretrukne tempo i naturskønne Bretagne. Gennemse udbuddet af prisvenlige kvalitetsbiler hos Sixt med det samme, og vælg billeje i Guipavas via appen, websiden eller pr. telefon.

 
 • Brest Lufthavn
  Aeroport Brest Bretagne
  29490 Guipavas

  Ma. - To.08:00 - 19:30
  Fr.08:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 14:30
  Sø.10:00 - 15:00
   16:30 - 21:30
  Helligdag09:00 - 20:30
  Book ved denne station

 • Brest Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aeroport Brest Bretagne
  29490 Guipavas

  Ma. - To.08:00 - 19:30
  Fr.08:00 - 20:00
  Lø.08:00 - 14:30
  Sø.10:00 - 15:00
   16:30 - 21:30
  Helligdag09:00 - 20:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Guipavas

Du vil hurtigt mærke, at der er utrolig meget at udforske og opdage i og omkring Guipavas. Du kan for eksempel starte med at køre til Tanguy-tårnet og det tilhørende museum eller vælge at udforske den vidunderlige botaniske have, som er specialiseret i truede blomster- og plantearter, i udkanten af Brest. Hvis du besøger området med familien, kan det være oplagt at sætte kurs mod det enorme akvarium Oceanopolis i Brest, der er hjemsted for mere en 1000 arter, eller så kan du vælge at udnytte Sixt billeje i Guipavas til at køre langs den vidunderlige vestkyst, hvor du kan opleve varierede landskaber af imponerende granitklipper, smukke sandstrande og hede dækket med lyng. Med egen bil vil du ikke komme til at kede dig på rejsen.

Tag på en komfortabel og afslappet bilrejse med Sixt

Det er oplagt at leje en premium Sixt-bil, hvis du planlægger en ferie eller forretningsrejse til smukke Bretagne. Med egen bil kan du nå meget mere under opholdet og desuden nyde friheden til at tage pauser, når du vil fotografere eller strække benene. Hvis du søger komfort, tryghed og fleksibilitet på bilrejsen, kan du gennemse vores sortiment af ekstraudstyr og tjenester, der kan lette din transport yderligere. Med en komfortabel autostol holder du barnet trygt på turen, GPS-navigation viser dig den korteste vej til din destination, og registrering af flere førere på lejekontrakten betyder, at I kan dele ansvaret for at køre udlejningsbilen. Hos Sixt ved vi desuden, hvor vigtigt det er med god og personlig service på ferien eller forretningsrejsen. Tøv ikke med at spørge Sixt-teamet ved din biludlejning i Guipavas til råds om vores mange biler og tilbehør, så vi kan skræddersy bestillingen til dine behov. Vi giver dig gerne tips til bilrejsen i det nordvestlige Frankrig. Sixt ser frem til at tage imod dig og give dig en fremragende start på bilrejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice