Billeje
Grenoble
Oversæt
Frankrig // Grenoble
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Grenoble: Sixt biludlejning online booking

Nu har du muligheden for at begynde bilrejsen ved Sixt Biludlejning i Grenoble i det østlige Frankrig. Valget af Grenoble bringer dig hen til dejlige nationalparker og bjerge, ligesom du befinder dig tæt på grænserne til Schweiz og Italien samt til Frankrigs vidunderlige sydkyst. Her findes seværdigheder og oplevelser for enhver smag og alle aldre. Når du bestiller billeje i Grenoble med Sixt, kan du nyde fantastiske priser på førsteklasses biler, og du behøver ikke at bekymre dig om komfortniveauet på din rejse. Lad Sixt hjælpe dig med at arrangere leje af drømmebilen til din næste ferie eller forretningsrejse.

 
 • Grenoble Banegård
  16 Rue Emile Gueymard
  38000 Grenoble

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.09:00 - 17:00
  Sø.11:00 - 13:00
   14:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Grenoble Banegård

  Sixt Billeje
  16 Rue Emile Gueymard
  38000 Grenoble

  Ma. - Fr.08:00 - 19:00
  Lø.09:00 - 17:00
  Sø.11:00 - 13:00
   14:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Grenoble

Grenoble ligger i den spektakulære Rhône Alpes region i Frankrig og er et yndet rejsemål for vintersportsfantaster samt de festivalgæster, der elsker musik og film. Med din udlejningsbil kan du bevæge dig rundt mellem byens attraktioner og vove dig ud i den majestætiske natur. Besøg også gerne nogle af de fantastiske museer såsom Museum of Grenoble og gå endelig ikke glip af fæstningen Bastille, der ligger på en bakketop med en smuk udsigt. Tag også meget gerne en tur til byens botaniske have. Fra Sixt Biludlejning i Grenoble kan du desuden nemt udforske de franske alper. Gør brug af Sixtbilen til at besøge de nærliggende bjergsøer, slå et smut omkring den enestående Vercors nationalpark med de smukke udsigtspunkter eller vandr op til bjerget Moucherotte. Uanset hvad du beslutter dig for at se og gøre under opholdet i Grenoble, betyder en pålidelig udlejningsbil fra Sixt fleksibilitet og frihed, og vi står klar i Grenoble til at overrække dig bilnøglerne i det skønne Frankrig.

Pålidelige biler og service ved Sixt i Grenoble

Nyd et alsidigt sortiment af køretøjer fra verdensførende bilproducenter ved Sixt Biludlejning i Grenoble. Du vælger helt frit, om du vil udgå fra Grenobles lufthavn eller banegård. Hjemmefra kan du gennemse udvalget af bl.a. stationcars, 4x4, økonomibiler samt varevogne, inden du bestiller drømmekøretøjet over telefonen eller online. Bestil bilen, der egner sig bedst til din rejseform. Flere af Sixtkontorerne har fleksible åbningstider, så tjek gerne, hvornår du kan hente og returnere bilen. Sixt giver dig i øvrigt mulighed for at forbedre din køreoplevelse i Grenoble med praktisk tilbehør og ekstra tjenester. Når du booker billeje i Grenoble, kan du bl.a. tilføje GPS navigation, en autostol, registrering af yderligere en chauffør, fuld kaskobeskyttelse og meget andet godt. Personalet ved Sixtafdelingerne hjælper dig med alt det nødvendige til rejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice