Billeje
Fleury les Aubrais
Oversæt
Frankrig // Fleury les Aubrais
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Fleury-les-Aubrais: Sixt biludlejning online booking

Begynd turen hos en Sixt biludlejning i Fleury-les-Aubrais, hvis du frit vil kunne tage på opdagelse i det nordlige Frankrig. Fleury-les-Aubrais er beliggende ca. 130 kilometer syd for hovedstaden Paris og lige nord for byen Orléans og floden Loire. Det er ideelt at udforske området med en egen bil, som enkelt kan tage dig direkte til de mange historiske og kulturelle seværdigheder eller skønne restauranter og cafeer. Med Sixt billeje i Fleury-les-Aubrais får du plads til al bagage på turen, og du kan desuden nyde friheden til helt selv at kunne planlægge din rejserute og foretrukne tempo.

 
 • Orleans Fleury les Aubrais
  61, Rue André Dessaux
  45400 Fleury-les-Aubrais

  Ma.07:00 - 19:00
  Ti. - Lø.08:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Orleans Fleury les Aubrais

  Sixt Billeje
  61, Rue André Dessaux
  45400 Fleury-les-Aubrais

  Ma.07:00 - 19:00
  Ti. - Lø.08:00 - 19:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Fleury-les-Aubrais

Nyd friheden og komforten, når du vælger Sixt som din pålidelige biludlejer under opholdet. Charmerende Fleury-les-Aubrais er blandt andet populær blandt rejsende for sine mange fantastiske historiske og arkitektoniske seværdigheder, og i området bør du endelig ikke gå glip af et besøg i den smukke og berømte kirke Chapelle Notre Dame, der imponerer med sin arkitektur. Det er også oplagt at udforske den smukke by Orléans lidt nærmere med udlejningsbilen. Her bør den historieinteresserede sætte kurs mod det spændende historiske og arkæologiske museum og desuden gerne besøge den fascinerende gotiske domkirke Sainte Croix. Sixt billeje i Fleury-les-Aubrais kan også enkelt tage dig til byens spændende kunstmuseum FRAC, der byder på futuristisk arkitektur, føre dig sydpå til den fantastiske Parc Floral Orléans eller tage dig med på et eventyr i regionen til det imponerende slot Chateau de Chambord. Kun din fantasi sætter grænser, når du lejer en moderne og pålidelig bil hos Sixt.

Besøg alle seværdighederne med en premium bil fra Sixt

Uanset om du er på udkig efter et smart og stilfuldt luksuskøretøj eller mest af alt søger en udlejningsbil med masser af plads til rejsende og bagage, kan Sixt være behjælpelig. Vi kan tilbyde prisvenlige og moderne Sixt-biler i diverse størrelser, prisklasser og designs, så du både har mulighed for at nyde en rummelig stationcar eller SUV med plads til hele familien eller en kompakt økonomibil, der tager dig direkte til seværdighederne. Hos vores Sixt biludlejninger i Fleury-les-Aubrais er vi behjælpelige med tips og råd i forbindelse med bilrejsen, og vi svarer gerne på spørgsmål om vores mange udlejningsbiler og tilbehør. Lej en premium Sixt-bil online eller per telefon, og tilføj gerne ekstra forsikringer eller udstyr såsom GPS-navigation, ubegrænset kilometertal eller dækning af flere førere under opholdet. Lad Sixt blive dit første valg af biludlejer på ferien eller forretningsrejsen i det nordlige Frankrig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice