Billeje
Ferney-Voltaire
Oversæt
Frankrig // Ferney-Voltaire
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ferney-Voltaire: Sixt biludlejning online booking

Nyd friheden til at kunne køre på opdagelse i det østlige Frankrig, når du booker en bil ved en Sixt biludlejning i Ferney-Voltaire. Med en udlejningsbil kan du få lidt mere ud af dit ophold i smukke Ferney-Voltaire, som er beliggende mellem den schweiziske grænse og Jurabjergene. Regionens enestående natur er svær at opleve med offentlige transportmidler, men Sixt billeje i Ferney-Voltaire giver dig al den fleksibilitet og komfort, du har brug for under opholdet. Sæt dig bag rattet, og sæt kurs mod netop det du vil opleve.

 
 • Geneve Lufthavn fransk sector
  AP de Genève Cointrin Sect(F)
  01210 Ferney-Voltaire

  Ma. - To.09:00 - 17:00
  Fr.09:00 - 22:00
  Lø. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00
  Book ved denne station

 • Geneve Lufthavn fransk sector

  Sixt Billeje
  AP de Genève Cointrin Sect(F)
  01210 Ferney-Voltaire

  Ma. - To.09:00 - 17:00
  Fr.09:00 - 22:00
  Lø. - Sø.09:00 - 17:00
  Helligdag09:00 - 17:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Ferney-Voltaire

Med Ferney-Voltaire som udgangspunkt for rejsen har du mange muligheder for spændende udflugter og eventyr. Byen har taget sit navn efter den berømte forfatter og filosof Voltaire, der boede de sidste tyve år af sit liv her, og med Sixt-bilen kan du nu køre i hans fodspor og opdage den billedskønne by. Slå et smut forbi byens statue af Voltaire, og gå heller ikke glip af et besøg ved en af de mange urmagere og pottemagere, som tilhører nogle af landets bedste. Med Sixt billeje i Ferney-Voltaire er det også fuldt muligt at tage den cirka syv kilometer korte køretur ned til byen Geneve, hvis charmerende gamle bydel og imponerende katedral Saint-Pierre er et besøg værd, eller så kan du køre til den enorme, smukke Geneve-sø, hvor du kan nyde fantastiske udsigtspunkter og vandreruter. Du bestemmer helt, hvad der skal ske på din bilrejse med Sixt.

Sixt har premium udlejningsbiler i alle prisklasser og designs

Uanset dit budget, størrelsen på rejseselskabet eller formål med opholdet har vi den ideelle bil ved din valgte Sixt biludlejning i Ferney-Voltaire. Nogle af vores mere rummelige bilmodeller såsom stationcars, SUVer og minibusser sikrer plads til alle rejsende samt bagagen, mens en smart økonomibil eller luksus-sportsvogn kan passe et mindre rejseselskab eller den forretningsrejsende. Vi syner jævnligt vores mange kvalitetsbiler for at sikre en høj standard, og Sixt-bilerne er fra pålidelige og kendte bilproducenter såsom Audi, Mercedes-Benz og BMW. Udover at kunne leje premium udlejningsbiler hos Sixt kan vi også tilbyde et varieret udbud af tilbehør og tjenester ved din foretrukne afdeling i Ferney-Voltaire. Hvis du rejser med små børn, vil du have brug for en komfortabel autostol, med GPS-navigation slipper du for at skulle bekymre dig om navigeringen, og ekstra forsikringer kan give fuld ro i sindet på bilrejsen. Sixt-teamet glæder sig til at modtage din bestilling og hjælpe dig med at forberede dit bileventyr i det østlige Frankrig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice