Billeje i Entzheim

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Entzheim

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Strasbourg Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Entzheim

Sixt Biludlejning i Entzheim

Sixt Biludlejning i Entzheim

Opdag det nordøstlige Frankrig i et tempo, der passer dig, når du lejer en premium Sixt-bil ved en biludlejning i Entzheim. Skønne Entzheim ligger ca. ti kilometer sydvest for Strasbourg og få kilometer fra grænsen til Tyskland. Sixt giver dig mulighed for at nyde prisvenlig billeje i Entzheim, som vil give dig komfort og frihed under opholdet. Start udflugten, når det passer dig og dit rejseselskab, og få plads til al bagage eller sportsudstyr i udlejningsbilen. Du slipper for at skulle planlægge rejseruten efter offentlige transportmidler, og du kan tage på spontane roadtrips. Med Sixt får du lidt mere ud af opholdet.Du vil hurtigt mærke, at der er meget at foretage sig i og omkring Entzheim. Sæt dig bag rattet, og kør på opdagelse i den naturskønne, historiske Alsace-region, hvor du kan tage gennem charmerende landsbyer, fredelige bjergområder og frodige dale. Regionens hovedby Strasbourg er også et besøg værd, når du vælger Sixt billeje i Entzheim. Den smukke by er præget af beliggenheden ved floden Rhinen og de mange kanaler samt kultur og arkitektur, der blander franske og tyske påvirkninger. Her bør du ikke gå glip af den imponerende gotiske katedral Notre-Dame med det astronomiske ur. Opdag regionen på din egen måde med en Sixt-bil.
Find den helt rigtige udlejningsbil til en favorabel pris hos Sixt

Find den helt rigtige udlejningsbil til en favorabel pris hos Sixt

Sixt har gjort det legende let at finde den helt rigtige udlejningsbil til din ferie eller forretningsrejse. Du skaber dig hurtigt og enkelt et overblik over de mange biler ved din foretrukne Sixt biludlejning i Entzheim på websiden eller i Sixt-appen. Her kan du sammenligne egenskaber og priser og desuden tilføje ekstraudstyr og tjenester, hvis du for eksempel er på udkig efter en komfortabel autostol, praktisk GPS-navigation eller yderligere forsikringer i forbindelse med bilrejsen. Vores mange premium biler kommer i diverse størrelser, fra kompakte økonomibiler til rummelige stationcars og minibusser, der lover plads til alle rejsende, og hvis du er på udkig efter et mere specielt køretøj, rummer sortimentet blandt andet luksus-sportsvogne og robuste SUVer, der kan køre off-road. Vær blot opmærksom på, at når du lejer en premium Sixt-bil, så gælder din bestilling en hel bilkategori. Da kontorernes udbud varierer på forskellige tider af året og måneden, kan Sixt ikke love, at du kommer bag rattet i en specifik bil, men vi udleverer altid bilnøglerne til en bil fra den valgte kategori og af samme høje kvalitet som alle andre udlejningsbiler hos Sixt. Foretag din bestilling med det samme, og glæd dig til en afslappet og spændende bilrejse i det østlige Frankrig.
Show more
Godt at vide når du lejer i Entzheim
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Entzheim?
For at leje bil hos SIXT i Entzheim skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Entzheim.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Entzheim?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Entzheim. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 703 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Køretøjet
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
FAQs om lejemål i Entzheim
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Entzheim?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Entzheim?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Entzheim?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Entzheim

Vis mere