Billeje
Entzheim
Oversæt
Frankrig // Entzheim
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Entzheim: Sixt biludlejning online booking

Opdag det nordøstlige Frankrig i et tempo, der passer dig, når du lejer en premium Sixt-bil ved en biludlejning i Entzheim. Skønne Entzheim ligger ca. ti kilometer sydvest for Strasbourg og få kilometer fra grænsen til Tyskland. Sixt giver dig mulighed for at nyde prisvenlig billeje i Entzheim, som vil give dig komfort og frihed under opholdet. Start udflugten, når det passer dig og dit rejseselskab, og få plads til al bagage eller sportsudstyr i udlejningsbilen. Du slipper for at skulle planlægge rejseruten efter offentlige transportmidler, og du kan tage på spontane roadtrips. Med Sixt får du lidt mere ud af opholdet.

 
 • Strasbourg Lufthavn
  Aéroport int. de Strasbourg
  67960 Entzheim

  Ma.07:30 - 22:00
  Ti. - Fr.09:00 - 22:00
  Sø.15:00 - 22:00
  Helligdag15:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Strasbourg Lufthavn

  Sixt Billeje
  Aéroport int. de Strasbourg
  67960 Entzheim

  Ma.07:30 - 22:00
  Ti. - Fr.09:00 - 22:00
  Sø.15:00 - 22:00
  Helligdag15:00 - 22:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Entzheim

Du vil hurtigt mærke, at der er meget at foretage sig i og omkring Entzheim. Sæt dig bag rattet, og kør på opdagelse i den naturskønne, historiske Alsace-region, hvor du kan tage gennem charmerende landsbyer, fredelige bjergområder og frodige dale. Regionens hovedby Strasbourg er også et besøg værd, når du vælger Sixt billeje i Entzheim. Den smukke by er præget af beliggenheden ved floden Rhinen og de mange kanaler samt kultur og arkitektur, der blander franske og tyske påvirkninger. Her bør du ikke gå glip af den imponerende gotiske katedral Notre-Dame med det astronomiske ur. Opdag regionen på din egen måde med en Sixt-bil.

Find den helt rigtige udlejningsbil til en favorabel pris hos Sixt

Sixt har gjort det legende let at finde den helt rigtige udlejningsbil til din ferie eller forretningsrejse. Du skaber dig hurtigt og enkelt et overblik over de mange biler ved din foretrukne Sixt biludlejning i Entzheim på websiden eller i Sixt-appen. Her kan du sammenligne egenskaber og priser og desuden tilføje ekstraudstyr og tjenester, hvis du for eksempel er på udkig efter en komfortabel autostol, praktisk GPS-navigation eller yderligere forsikringer i forbindelse med bilrejsen. Vores mange premium biler kommer i diverse størrelser, fra kompakte økonomibiler til rummelige stationcars og minibusser, der lover plads til alle rejsende, og hvis du er på udkig efter et mere specielt køretøj, rummer sortimentet blandt andet luksus-sportsvogne og robuste SUVer, der kan køre off-road. Vær blot opmærksom på, at når du lejer en premium Sixt-bil, så gælder din bestilling en hel bilkategori. Da kontorernes udbud varierer på forskellige tider af året og måneden, kan Sixt ikke love, at du kommer bag rattet i en specifik bil, men vi udleverer altid bilnøglerne til en bil fra den valgte kategori og af samme høje kvalitet som alle andre udlejningsbiler hos Sixt. Foretag din bestilling med det samme, og glæd dig til en afslappet og spændende bilrejse i det østlige Frankrig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice