Billeje
Dunkerque
Oversæt
Frankrig // Dunkerque
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Dunkerque: Sixt biludlejning online booking

Med en bil fra Sixt Biludlejning i Dunkerque kan du udforske den nordligste del af Frankrig. Dunkerque er beliggende i den franske Flandern ved Den Engelske Kanal, og herfra har du kun ca. 10 km til den belgiske grænse. Det er derfor ganske oplagt at tage på en dagstur til nabolandet med sine fantastiske ølmærker og skønne byer. Lej en kvalitetsbil med Sixt i Dunkerque, hvor priserne er meget attraktive med henblik på, at vi giver dig rådighed over et yderst komfortabelt køretøj af nyere dato. Hovedparten af vores udlejningsbiler er under 12 måneder gamle og kan lejes med et væld af ekstraudstyr, så billejen i Dunkerque bliver komplet.

 
 • Dunkerque
  67 Quai Wilson
  59430 Saint-Pol-sur-Mer, Dunkerque

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:30 - 12:30
  Book ved denne station

 • Dunkerque

  Sixt Billeje
  67 Quai Wilson
  59430 Saint-Pol-sur-Mer, Dunkerque

  Ma. - Fr.08:00 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.08:30 - 12:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Dunkerque

Dunkerque i Nordfrankrig byder på oplevelser for enhver smag, og en udlejningsbil fra Sixt gør det så meget lettere at nå rundt mellem de mange seværdigheder, og du kan tage på opdagelse, når det passer dig allerbedst. Kør f.eks. fra Sixt Biludlejning i Dunkerque mod det maritime museum Musée Portuaire eller det lille Musée Dunkerque 1940, som er spækket med artefakter og historier om evakueringen af de allierede styrker tilbage i 1940. Du kan desuden styre bilen mod den dejlige og harmoniske sandstrand Plage de Malo les Bains, som er omgivet af klipper, krigsmindesmærker samt mange restauranter og barer. Billeje i Dunkerque giver dig også mulighed for at tage hele familien med i den zoologiske have Fort Mardyck, besøge Dunkerque Aquarium eller køre til den smukke belgiske by Brügge med de mange kanaler samt den smukke historiske bykerne. Nyd din rejse i Nordfrankrig sammen med din kvalitetsbil fra Sixt.

Find den ideelle kvalitetsbil til opholdet

Erfarne Sixt har udlejet biler i mange år, og vi kender glæden ved førsteklasses biler, konkurrencedygtige priser og en fremragende service, som gør kunderne tilfredse. Nu har du mulighed for at booke din drømmebil ved Sixt Biludlejning i Dunkerque, enten online eller telefonisk, så din rejse sker på dine vilkår. Hvis du er på udkig efter en praktisk stationcar eller økonomibil, en robust 4x4 eller en større varevogn til hele gruppen, er Sixt Biludlejning i Dunkerque det naturlige valg. Du har mulighed for at returnere bilen, når det passer dig, og du kan desuden bestille ekstraudstyr og tjenester. Vi tilbyder her bl.a. praktisk GPS navigation og sikre autostole samt ubegrænset kilometertal, fuld kaskobeskyttelse og mulighed for at registrere flere førere på lejekontrakten. Bestil dit foretrukne køretøj her hos Sixt allerede i dag.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice