Billeje
Dijon
Oversæt
Frankrig // Dijon
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Dijon: Sixt biludlejning online booking

Vælg Sixt Biludlejning i Dijon, hvis du drømmer om at udforske det østlige og centrale Frankrig. Den smukke by byder på vidunderlige historiske bygninger og spændende museer samt nærhed til dejlig natur og populære vindistrikter. Med Sixt kan du leje prisbillige biler af høj kvalitet og nyde fremragende service på samme tid. Vi hjælper dig med at planlægge dit besøg i Dijon og gøre dit ophold så komfortabelt som muligt.

 
 • Dijon Banegård
  31 Cour de la Gare
  21000 Dijon

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:30
   14:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Dijon Banegård

  Sixt Billeje
  31 Cour de la Gare
  21000 Dijon

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:30
   14:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Dijon

Når du lejer en bil ved Sixtkontoret i Dijon, åbner du op for flere muligheder og seværdigheder på rejsen. Bevæg dig rundt i denne franske region og få fleksibilitet til at se og gøre det, du har drømt om. Du kan f.eks. gøre brug af Sixts billeje i Dijon til at besøge populære seværdigheder såsom det imponerende Palais des Ducs, hvis ældste dele stammer fra det 14. århundrede. De velbevarede gotiske bygninger tilbyder fantastisk arkitektur, og museet har mange imponerende kunstværker. Lad også bilen føre dig til den smukke kirke Notre Dame, som anses for lidt af et mesterværk inden for gotisk arkitektur, samt til det interessante kunstmuseum Beaux Arts. Hvis du vil lidt uden for byen, kan du tage en tur til Kirsøen eller køre mod den verdensberømte vinproducerende region Bourgogne. Lej en bil ved Sixt Biludlejning i Dijon og nyd opholdet i Dijon og resten af det smukke Frankrig.

Find din drømmebilen til Frankrigsrejsen

Sixt er et af verdens største biludlejningsfirmaer og har kontorer over det meste af verden. Med os kan du nyde billig billeje i Dijon og samtidig køre rundt i et premium køretøj. Uanset om du er på en familieferie, en romantisk weekend eller en forretningsrejse, indeholder vores sortiment biler for ethvert budget og rejseplaner. Vælg bilen ved Sixt Biludlejning i Dijon, hvor det brede udvalg af køretøjer inkluderer topmoderne økonomibiler, stationcars og 4x4, og du kan f.eks. afhente din udlejningsbil ved Sixtafdelingen nær banegården. Bevæg dig trygt rundt i Dijon og omegn med en behagelig Sixtbil. Du kan desuden tilpasse billejen i Dijon med en opgradering i form af ekstraudstyr og tjenester, såsom GPS navigation, autostol, ubegrænset kilometertal og fuld kaskobeskyttelse. Din bestilling foretages online eller telefonisk, og det eneste, du skal være opmærksom på er, at vi ikke kan garantere en specifik bilmodel, men at du er naturligvis altid sikret en førsteklasses bil fra den valgte bilkategori. Vi ønsker dig en rigtig god tur i Dijon med Sixt Biludlejning.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice