Billeje i Dammarie les Lys

 

Mest populære i Dammarie les Lys

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Melun Dammarie les Lys der starter den 12.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Dammarie les Lys

Sixt Biludlejning i Dammarie-les-Lys

Sixt Biludlejning i Dammarie-les-Lys

Hos din Sixt biludlejning i Dammarie-les-Lys kan du finde et bredt udbud af premium køretøjer til rejsen i det nordlige Frankrig. Sixt har noget for enhver smag og pengepung, og vi gør vores bedste for at tilpasse bestillingen helt efter dine behov og ønsker. Når du vælger Sixt billeje i Dammarie-les-Lys starter du ud i en af Paris' sydøstlige forstæder, og du har dermed ikke langt til fantastiske seværdigheder, restauranter i verdensklasse samt enestående hoteller og konferencefaciliteter. Lad Sixt tage dig med på en skøn bilrejse i en af Frankrigs mange spændende regioner.Smukke Dammarie-les-Lys er beliggende få kilometer sydøst for hovedstaden Paris, og det er en god idé at leje en bil her, så du får frihed under opholdet og slipper for at skulle trænges med mange andre rejsende på offentlige transportmidler. Med Sixt billeje i Dammarie-les-Lys er det oplagt at besøge nogle af områdets mange historiske seværdigheder. Benyt eksempelvis Sixt-bilen til at køre mod de spændende ruiner Historique, der kan dateres helt tilbage til 1200-tallet, eller besøg det smukke slot Vives-Eaux fra 1700-tallet, der ligger ved bredden af floden Seine. Det er naturligvis også en selvfølge at tage en tur ind til det centrale Paris, hvor der venter charmerende bistroer, verdensberømte seværdigheder såsom Eiffeltårnet og masser af spændende museer.
Nyd premium biler og personlig service på bilrejsen med Sixt

Nyd premium biler og personlig service på bilrejsen med Sixt

Når du lejer en premium Sixt-bil i Dammarie-les-Lys, gør du transporten i forbindelse med ferien eller forretningsrejsen så meget lettere og mere behagelig. Hos din foretrukne Sixt biludlejning i Dammarie-les-Lys venter moderne kvalitetsbiler fra kendte bilproducenter såsom BMW, Audi og Peugeot, og det er op til dig at vælge bilkategori og lejeperiode. Vi vil blot gøre opmærksom på, at din bestilling dækker en hel bilkategori og dermed ikke et specifikt køretøj, da udbuddet varierer ved de forskellige Sixt-afdelinger, men du er altid garanteret en pålidelig og moderne Sixt-bil, som du lejer til en konkurrencedygtig pris. Hos Sixt nyder du personlig service under opholdet, og efter mange års erfaring inden for udlejningsbranchen har vi en god fornemmelse for, hvad bilrejsende har brug for på ferien eller forretningsrejsen. Hvis du har ønsker tips i forbindelse med bilrejsen, står Sixt-teamet klar til at hjælpe, og vi giver dig desuden mange muligheder for at skræddersy billeje til dine ønsker. Bestil for eksempel en autostol til den yngste rejsende, få flere navne registreret på lejekontrakten, så I kan skiftes til at køre, eller nyd ubegrænset kilometertal under opholdet. Sixt-teamet ser frem til at byde dig velkommen til Dammarie-les-Lys.
Show more

Godt at vide når du lejer i Dammarie les Lys

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Dammarie les Lys?
For at leje bil hos SIXT i Dammarie les Lys skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Dammarie les Lys.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Dammarie les Lys?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Dammarie les Lys. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 69 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

FAQs om lejemål i Dammarie les Lys

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Dammarie les Lys?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Dammarie les Lys?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Dammarie les Lys?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Dammarie les Lys

Vis mere