Billeje
Dammarie les Lys
Oversæt
Frankrig // Dammarie les Lys
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Dammarie les Lys: Sixt biludlejning online booking

Hos din Sixt biludlejning i Dammarie-les-Lys kan du finde et bredt udbud af premium køretøjer til rejsen i det nordlige Frankrig. Sixt har noget for enhver smag og pengepung, og vi gør vores bedste for at tilpasse bestillingen helt efter dine behov og ønsker. Når du vælger Sixt billeje i Dammarie-les-Lys starter du ud i en af Paris' sydøstlige forstæder, og du har dermed ikke langt til fantastiske seværdigheder, restauranter i verdensklasse samt enestående hoteller og konferencefaciliteter. Lad Sixt tage dig med på en skøn bilrejse i en af Frankrigs mange spændende regioner.

 
 • Melun Dammarie les Lys
  364 rue des Freres Thibault
  77190 Dammarie les Lys

  Ma. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00
   15:30 - 17:00
  Book ved denne station

 • Melun Dammarie les Lys

  Sixt Billeje
  364 rue des Freres Thibault
  77190 Dammarie les Lys

  Ma. - Fr.08:30 - 12:00
   14:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00
   15:30 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Dammarie-les-Lys

Smukke Dammarie-les-Lys er beliggende få kilometer sydøst for hovedstaden Paris, og det er en god idé at leje en bil her, så du får frihed under opholdet og slipper for at skulle trænges med mange andre rejsende på offentlige transportmidler. Med Sixt billeje i Dammarie-les-Lys er det oplagt at besøge nogle af områdets mange historiske seværdigheder. Benyt eksempelvis Sixt-bilen til at køre mod de spændende ruiner Historique, der kan dateres helt tilbage til 1200-tallet, eller besøg det smukke slot Vives-Eaux fra 1700-tallet, der ligger ved bredden af floden Seine. Det er naturligvis også en selvfølge at tage en tur ind til det centrale Paris, hvor der venter charmerende bistroer, verdensberømte seværdigheder såsom Eiffeltårnet og masser af spændende museer.

Nyd premium biler og personlig service på bilrejsen med Sixt

Når du lejer en premium Sixt-bil i Dammarie-les-Lys, gør du transporten i forbindelse med ferien eller forretningsrejsen så meget lettere og mere behagelig. Hos din foretrukne Sixt biludlejning i Dammarie-les-Lys venter moderne kvalitetsbiler fra kendte bilproducenter såsom BMW, Audi og Peugeot, og det er op til dig at vælge bilkategori og lejeperiode. Vi vil blot gøre opmærksom på, at din bestilling dækker en hel bilkategori og dermed ikke et specifikt køretøj, da udbuddet varierer ved de forskellige Sixt-afdelinger, men du er altid garanteret en pålidelig og moderne Sixt-bil, som du lejer til en konkurrencedygtig pris. Hos Sixt nyder du personlig service under opholdet, og efter mange års erfaring inden for udlejningsbranchen har vi en god fornemmelse for, hvad bilrejsende har brug for på ferien eller forretningsrejsen. Hvis du har ønsker tips i forbindelse med bilrejsen, står Sixt-teamet klar til at hjælpe, og vi giver dig desuden mange muligheder for at skræddersy billeje til dine ønsker. Bestil for eksempel en autostol til den yngste rejsende, få flere navne registreret på lejekontrakten, så I kan skiftes til at køre, eller nyd ubegrænset kilometertal under opholdet. Sixt-teamet ser frem til at byde dig velkommen til Dammarie-les-Lys.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice